Ειδήσεις RPG Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - Περίοδος κυκλοφορίας

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - Περίοδος κυκλοφορίας

Tuesday, 23 Feb 2021  | in RPG | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cb/4a/98/Vampire-The-Masquerade20E2809320Bloodlines-2-new-gameplay-video-GameWorld-17-1566212895.jpg
 

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - Περίοδος κυκλοφορίας

Η Paradox αντικαθιστά την βασική ομάδα ανάπτυξης και ανακοινώνει περαιτέρω καθυστέρηση. 

[Αρχική δημοσίευση: 16/10/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Hardsuit Labs είχε ανακοινώσει παλιότερα ότι το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020. Αυτό ωστόσο αποτελεί παρελθόν. Η νέα ανακοίνωση της Αμερικάνικης εταιρείας αναφέρει ότι οι developers χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν το νέο RPG για λογαριασμό της Paradox. Ο Brian Mitsoda, narative designer του επερχόμενου τίτλου, δήλωσε πως δεν θέλει να προχωρήσει σε ένα βιαστικό release το οποίο θα έρθει με αρκετά προβλήματα, όπως είχε γίνει με τον πρώτο τίτλο. 

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2  θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη ημερομηνία, εντός του 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

[UPDATE: 11/8/20 - Νέα καθυστέρηση] Η εταιρεία ανάπτυξης Hardsuit Labs και η Paradox ανακοίνωσαν ότι το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο. Πλέον αναμένεται εντός του 2021. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι οι developers θέλουν να παραδώσουν ένα παιχνίδι καλύτερης ποιότητας.

[UPDATE 2: 7/12/20 - Η κυκλοφορία θα γίνει μετά το πρώτο εξάμηνο του 2021] Ο επικεφαλής της Paradox Interactive δήλωσε ότι δεν περιμένει την κυκλοφορία του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 να γίνει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Paradox Interactive, Ebba Ljungerud, μιλώντας στην σουηδική Placera δήλωσε: "Δεν πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει στο πρώτο εξάμηνο του 2021, αλλά θα δούμε". To Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020, όμως πήρε δύο αναβολές λόγω της πανδημίας. Τον Ιούνιο του 2020, η Paradox Interactive δήλωσε ότι όλο το περιεχόμενο το οποίο έχει περάσει από τα χέρια του Chris Avellone θα αφαιρεθεί, μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Τον Αύγουστο του 2020, η Paradox Interactive ανακοίνωσε την πρώτη καθυστέρηση "για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής gaming εμπειρίας". Οι δηλώσεις αναφέρθηκαν και σε αλλαγές στην οργάνωση της ομάδας ανάπτυξης. Αργότερα μέσα στον μήνα ο lead narrative designer Brian Mitsoda και ο creative director Ka'ai Cluney απολύθηκαν από το project με τον πρώτο να δηλώνει ότι εξεπλάγην με την απόφαση της εταιρείας, καθώς δεν πίστευε ότι υπήρξε περίοδος που δεν ήταν επιτυχημένος στον ρόλο που του είχε ανατεθεί. Αργότερα, τον Οκτώβριο του 2020 η Paradox Interactive επιβεβαίωσε ότι η senior narrative designer Cara Ellison αποχώρησε από το project και ότι δεν εργαζόταν πλέον για την Hardsuit.

Σύμφωνα με το άρθρο του Placera, η απόφαση της Paradox να κυκλοφορήσει το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 για PS5 και Xbox Series X σε συνδυασμό με την πανδημία και την κατάσταση στο προσωπικό, συνέβαλαν στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας. Ο διευθύνων σύμβουλος της Paradox δήλωσε: "Για να μπορέσεις να αναπτύξεις video games για την νέα γενιά κονσολών, είναι αναγκαίο το να έχεις και development kits από τους κατασκευαστές. Είμαι σίγουρος ότι οι Sony και Microsoft έχουν επηρεαστεί από την πανδημία καθώς δεν είχαν πολλά development kits."

[UPDATE 3: 23/2/21 - Η Paradox αντικαθιστά την βασική ομάδα ανάπτυξης και ανακοινώνει περαιτέρω καθυστέρηση] Η Paradox ανακοίνωσε εκτενέστερη καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, όπως επίσης την αντικατάσταση της βασικής ομάδας ανάπτυξης από το project.

Μετά την καθυστέρηση του 2020, το Bloodlines 2 αναμενόταν για κυκλοφορία μέσα στο 2021 καθώς η ομάδα ανάπτυξης επικεντρώθηκε στις τελικές λεπτομέρειες. Σε πρόσφατη οικονομική της αναφορά, η Paraxdox ανακοίνωσε ότι το sequel του Vampire: The Masquerade, δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και ότι η Hardsuit Labs δεν θα συνεχίσει να εργάζεται επάνω στο project.

Η διευθύνων σύμβουλος της Paradox, Ebba Ljungerud, μίλησε για τις δύσκολες αποφάσεις που πάρθηκαν ώστε να διατηρηθεί το ποιοτικό επίπεδο που αναμένουν οι υποστηρικτές της σειράς: "Αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε περισσότερο την κυκλοφορία του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 κάτι που σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Αποφασίσαμε επίσης ότι η Hardsuit Labs δεν θα ηγείται πλέον της ανάπτυξής του, όμως έχουμε ήδη ξεκινήσει την συνεργασία μας με ένα μία άλλη ομάδα ανάπτυξης, ώστε να ολοκληρωθεί το project. Αυτές ήταν δύσκολες αποφάσεις όμως είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ο σωστός δρόμος προς όφελος του video game."

Ένα μήνυμα στο επίσημο site της Paradox επιβεβαιώνει ότι όσοι έχουν κάνει preorder θα χρειαστεί να περιμένουν έως ότου ανακοινωθεί νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι πρόσφατες αλλαγές δεν αποτελούν και τις μοναδικές που έλαβαν χώρα στο στάδιο ανάπτυξης του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν αλλάξει επίσης αρκετοί συγγραφείς και creative directors.

 

Διαβάστε το review του Vampire: The Masquerade - Bloodlines και συζητήστε για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/12/2020 08:41
Το bloodlines 2 έχει περάσει ήδη απο πολλά κύματα .Ελπίζω το 2021 να το δούμε και να μην υπάρξουν άλλα θέματα.
Notification