Ειδήσεις RPG Mod του Dark Souls III σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε ομοφυλοφιλικό γάμο

Mod του Dark Souls III σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε ομοφυλοφιλικό γάμο

Saturday, 29 Jun 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/9d/d4/dark-souls-3-mods-93-1561801162.jpg
 

Mod του Dark Souls III σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε ομοφυλοφιλικό γάμο

Για όσους βρουν το άλλο τους μισό στον σκοτεινό του κόσμο.

 

Ένα mod του Dark Souls III επιτρέπει στον χαρακτήρα σας να συμμετάσχει σε ομοφυλοφιλικό γάμο.

Μέσω ενός συγκεκριμένου mod για τον τίτλο της FromSoftware, το παιχνίδι σας οδηγεί κάποια στιγμή στο να δεσμευτείτε, ωστόσο ο έτερος NPC δεν θα είναι διαφορετικού φύλου από το δικό σας, αλλά του ιδίου. Το mod του Matt Gruen παρουσιάζεται πιο ανοιχτόμυαλο και μετατρέπει τον χαρακτήρα που δημιουργείτε σε ομοφυλόφιλο.

Η περιγραφή του σχετικού mod αναφέρει: “Σε αυτό το mod κάνετε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Anor Londo, ώστε να εμφανιστείτε στον κόσμο της κοινού-φύλου αγάπης σας και να εξολοθρεύσετε τα τέρατα που κατάστρεψαν την ζωή της. Τώρα αν η μακροχρόνια δέσμευση είναι του στυλ σας, πηγαίνετε στο άνετο Darkmoon Tomb και ‘παντρευτείτε’ το άλλο σας μισό. Το mod αυτό κάνει την Anri αρσενικό αν ο χαρακτήρας του παίκτη είναι αρσενικός και θηλυκό αν ο παίκτης επιλέξει γυνακείο χαρακτήρα. Αν τα θέλετε όλα κανονικά, απλά παίξτε το κανονικό παιχνίδι”.

Το μόνο αρνητικό σε αυτό το mod είναι η κατασκευή του, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο όταν παίζετε offline και αν θελήσετε να παίξετε online θα χρειαστεί να διαγράψετε όλα τα saves σας, ειδάλλως το παιχνίδι πιθανότατα θα εντοπίσει πως βάλατε το χεράκι σας στα αρχεία του παιχνιδιού και ίσως δεχτείτε ban. Παρακάτω μπορείτε να δείτε λίγα λεπτά από το Dark Souls III με αυτό το mod ενεργοποιημένο.

 


Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το σχετικό mod.

Διαβάστε το review του Dark Souls III και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification