Ειδήσεις RPG Mod μετατρέπει το Skyrim στο Castlevania 2

Mod μετατρέπει το Skyrim στο Castlevania 2

Tuesday, 25 Jun 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fa/9c/64/Skyrim-Mode-Castlevania-GameWorld-87-1561468442.jpg
 

Mod μετατρέπει το Skyrim στο Castlevania 2

Αλλάξτε το Skyrim Special Edition σε ένα παιχνίδι του 1987.

Νέο mod του μετατρέπει το Skyrim στο Castlevania 2, ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1987 και παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε πως λειτούργει.

Αρχικά πρέπει να ταξιδέψετε στο Riverwood’s Sleeping Giant Inn, κατά προτίμηση με έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα με τον οποιο θα έχετε προσπεράσει το tutorial χάρης το Alternate Start – Live Another Life mod ή οποιαδήποτε εναλλακτική λύση προτιμάτε. Αμέσως μετά πρέπει να εντοπίσετε την ghost lady σε μια γωνια του bar και να της μιλήσετε. Από εκεί εκτοξεύεστε στην Τρανσυλβανία, όπως αυτή έχει ενσαρκωθεί από το Castlevania 2: Simon’s Quest, αλλά τώρα μέσω του Skyrim.

Επιπλέον θα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα όπλα του Castlevania, όπως την αλυσίδα και το vampire killer weapon, ώστε να εξοντώσετε σκελετούς και λυκανθρώπους και οποιο άλλο πλάσμα σας παρουσιαστεί. Κάθε φορά που κάποιο τέρας θα πεθαίνει, θα αφήνει πίσω του και καρδίες που μπορείτε να συλλέγετε υπό το άκουσμα ενός ηχηρού θορύβου. Γενικότερα οι λειτουργιές του παιχνιδιού είναι πολύ απλές, από την ανταλλαγή των καρδιών που συλλέγετε για να αναβαθμίσετε τον χαρακτήρα σας μέχρι την εξερεύνηση της ερήμου στην οποία θα δώσετε πολλές μάχες. Βασικός στόχος παραμένει η προσπάθεια σας να επιστρέψετε τον Dracula στον τάφο του.

Ωστόσο η 2D λειτουργία του Castlevania 2 δεν ισχύει. Κατά τα άλλα η δυνατότητα να του χαρακτήρα σας να κολυμπήσει στο νερό χάνετε καθώς εάν το ακουμπήσετε έστω και λίγο ο χαρακτήρας πεθαίνει. Επίσης το σύστημα που ανεβάζετε level τον χαρακτήρα σας στο Skyrim δεν ισχύει, καθώς επίσης το ίδιο εφαρμόστηκε και στην επαναφόρτιση της ζωής του χαρακτήρα με την πάροδο του χρόνου.

Το Castlevania 2 αποτελεί ένα πολύ καλό σύνολο από λειτουργιές αλλά και μουσική επένδυση. To συγκεκριμένο mod είναι διαθέσιμο για το Skyrim Special Edition.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls V: Skyrim και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification