Ειδήσεις RPG Το Final Fantasy Crystal Chronicles έρχεται στα κινητά

Το Final Fantasy Crystal Chronicles έρχεται στα κινητά

Thursday, 16 Jul 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0f/65/26/ffchronicles-58-1560415734.jpg
 

Το Final Fantasy Crystal Chronicles έρχεται στα κινητά

Δεν θα υπάρχει offline co-op, μόνο online. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 13/6/19] Το Crystal Chronicles θα κυκλοφορήσει για κινητά μέσα στο έτος.

Η Square Enix ανακοίνωσε στην παρουσίασή της ότι το φετινό remaster του Final Fantasy Crystal Chronicles θα έρθει σε Android και iOS. Οι εκδόσεις για κινητά θα κυκλοφορήσουν τον χειμώνα μαζί με αυτές του PS4 και Nintendo Switch. Το Crystal Chronicles πρώτο-κυκλοφόρησε το 2003 ως Gamecube exclusive. Παραδόξως άφηνε άλλους παίκτες να σας συνοδεύσουν στην περιπέτειά σας, αφού συνδέοντας ένα Gameboy Advance μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε ως controller.

Μέχρι στιγμής το Online Multiplayer έχει επιβεβαιωθεί μόνο για τις εκδοχές των κονσολών.

[UPDATE: 16/7/20 – Δεν θα υπάρχει offline co-op, μόνο online] To Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered δεν θα περιλαμβάνει ένα βασικό στοιχείο από την αρχική του έκδοση.

Ο Γιαπωνέζικος λογαριασμός του RPG στο Twitter ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα έχει μόνο online multiplayer και πως δεν θα μπορείτε να παίξετε co-op offline. Επιπρόσθετα η δημοσίευση αναφέρει ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στο online παιχνίδι έτσι ώστε να μπορούν περισσότερα άτομα να παίζουν μαζί.

 

 

Η αρχική έκδοση του GameCube απαιτούσε σύνδεση με το Game Boy Advance μέσω καλωδίου και από τους τέσσερις παίκτες για να παίξετε co-op. Τώρα όμως μία ομάδα τεσσάρων ατόμων μπορεί να παίξει το RPG online αρκεί να το έχει αγοράσει ένας από αυτούς. Ένα Lite version demo σας επιτρέπει να εξερευνήσετε όλο το παιχνίδι εάν ο host το έχει αγοράσει ή διαφορετικά μπορείτε να επισκεφθείτε τρία dungeons μαζί με άλλα άτομα που επίσης κατέβασαν τη δωρεάν έκδοση.

Μιας και το crossplay θα είναι εφικτό είναι πολύ πιθανό επίσης να μπορείτε όσοι κατέχετε Switch να παίζετε μαζί με άλλους παίκτες στα κινητά στο ίδιο δωμάτιο.

To Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PS4, Switch, Android και iOS.

Διαβάστε επίσης για το Final Fantasy VIII Remastered και το Final Fantasy VII remake.

Συζητήστε για το Final Fantasy Crystal Chronicles στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification