Ειδήσεις RPG Το The Witcher 3 στο Nintendo Switch

Το The Witcher 3 στο Nintendo Switch

Wednesday, 12 Jun 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c0/c0/1d/The-Witche-3-Switch-GameWorld-67-1560334599.jpg
 

Το The Witcher 3 στο Nintendo Switch

Παρουσιάστηκε στην Ε3. Θα κυκλοφορήσει με SD card των 32GB.

 

Πλέον μετά την χθεσινή συνέντευξη τύπου της Nintendo στην Ε3, το The WItcher 3 Complete Edition που έσπασε ταμεία στις υπόλοιπες εκδόσεις του, έρχεται και στο Nintendo Switch.

Μετά από την επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας μέσω της παρουσίασης της Nintendo στην Ε3, ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter, κοινοποίησε κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες ώστε το κοινό να κατατοπιστεί λίγο καλύτερα στο τι πρέπει να περιμένει.

Αρχικά επιβεβαιώθηκε ότι το μέγεθος του παιχνιδιού θα είναι περίπου 32 GB σύμφωνα με σχετικό tweet της εταιρίας. Σύμφωνα με έναν θαυμαστή του παιχνιδιού, το ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακομα πληροφορίες για επιπλέον υλικό που δεν θα περιέχεται στα 32 GB, καθιστά το The Witcher ως το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφορεί και θα περιέχει το πλήρες περιεχόμενο του σε μια έκδοση των 32 GB. Το μόνο παιχνίδια που έχουν πραγματοποιήσει κάτι αντίστοιχο είναι τα Dragon Quest 1 & 2, μόνο για τις εκδόσεις τους στην Ιαπωνία. Ο λογαριασμός Twitter του The WItcher απάντησε επίσης σε μια ερώτηση σχετικά με την ανάλυση οθόνης, εξηγώντας ότι το παιχνίδι "θα τρέχει" στα 720p σε κατάσταση σύνδεσης, ενώ στην φορητή λειτουργία θα φτάνει μέχρι και και 540p. Ωστόσο επισημάνθηκε ότι δεν θα υποστηρίζεται cross-save λειτουργία.

Το The Witcher 3 Complete Edition έρχεται στο Nintendo Switch μέσα στο 2019, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί ακριβείς ημερομηνία.

Διαβάστε και συζητηστε περισσοτερα για το The Witcher 3: Wild Hunt στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification