Ειδήσεις RPG Cyberpunk 2077: Θα μπορείτε να το τερματίσετε χωρίς να σκοτώσετε κανέναν

Cyberpunk 2077: Θα μπορείτε να το τερματίσετε χωρίς να σκοτώσετε κανέναν

Tuesday, 11 Jun 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/08/a2/30/cyberpunk-2077-no-kills-finishing-22-1560284607.jpg
 

Cyberpunk 2077: Θα μπορείτε να το τερματίσετε χωρίς να σκοτώσετε κανέναν

Με stealth επιθέσεις και επιλογές σε διαλόγους.

Η CD Projekt Red δήλωσε στην E3 2019  ότι θα μπορείτε να τερματίσετε το Cyberpunk 2077 χωρίς να σκοτώσετε κανέναν.

Θα μπορείτε  να προσεγγίσετε το παιχνίδι με ή χωρίς μάχες, ανάλογα με όσα θα πείτε στους διαλόγους σας. Αυτό αλλάζει άρδην όσα πιστεύαμε, αφού κάποιοι μπορεί να παίξουν ως peacemakers, ενώ υποστηρίζεται και stealth. Θα μπορείτε επίσης να κάνετε stealth χτυπήματα χτυπώντας κάποιον στο περιβάλλον γύρω του, κάτι που θα τον ακινητοποιεί για ώρα, αλλά δεν θα τον σκοτώνει.

Παράλληλα, θα έχετε και δυνατότητες hacking, αρκεί να επενδύσετε σε αυτές, ενώ θα επιλέξετε να κάνετε πιο επιθετικές ή πιο αμυντικές προσεγγίσεις. Θα μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε κάμερες παρακολούθησης, να κάνετε upload malware σε εμφυτεύματα εχθρών για να τους ακινητοποιήσετε από απόσταση, να hackάρετε τερματικά και γενικά να αλληλεπιδράσετε με ότι συνδέεται σε ένα δίκτυο. Ακόμα  και να...ενεργοποιήσετε την λειτουργία μηχανήματος αναψυκτικών, το οποίο θα αποσπάσει την προσοχή των εχθρών σας!

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020.

Διαβάστε για την Cyberpunk 2077 Collector's Edition, δείτε τα gameplay videos και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification