Ειδήσεις RPG Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3

Saturday, 15 Jun 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6c/41/a6/baldurs-gate-3-larian-40-1559845005.jpg
 

Baldur's Gate 3

Έμφαση στην D&D νοοτροπία. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 31/5/19] Η Ε3 είναι προ των πυλών και η Larian Studios, εταιρεία ανάπτυξης του Divinity φαίνεται να ετοιμάζει κάτι νέο όπως δείχνει το website της.

Το πιθανότερο θα ήταν το Divinity: Original Sin 3 καθώς νωρίτερα στη χρονιά η Larian αποκάλυψε ότι δουλεύει σε ένα tactical RPG, το Divinity: Fallen Heroes. Η σειρά έχει ήδη δυο πολύ επιτυχημένες κυκλοφορίες και από το logo του website φαίνεται να υπάρχει και συνέχεια. 
 
Αλλά δεν τελειώνουμε εδώ, παρότι το Original Sin 3 είναι η προφανής ανακοίνωση, μια φήμη την προηγουμένη χρονιά έδειξε ότι η Larian Studios δουλεύει πάνω στο Baldur's Gate 3, κάτι που η εταιρεία αρνήθηκε αμέσως. Παρ' όλα αυτά χρήστης του Twitter έδειξε ότι αν ανοίξεις σε text editor το logo-video του website της Larian, θα φανούν πολλές αναφορές για το Baldur's Gate 3 και Wizards of the Coast.
 

 
Η Larian Studios αρνήθηκε να σχολιάσει αυτή την αναφορά.
 
[UPDATE: 6/6/19 - Ανακοινώθηκε το Baldur's Gate 3] Τελικά η ανακοίνωση αφορούσε το Baldur's Gate 3 και συνοδεύτηκε από ένα αρκετά ανατριχιαστικό teaser τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:
 
 
[UPDATE 2: 7/6/19 - Βίντεο με λεπτομέρειες] Η Larian δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο ιδρυτής της εταιρείας, Sven Vincke αναλύει το announcement teaser trailer, εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό. Δείτε το βίντεο παρακάτω:
 
[UPDATE 3: 16/6/19 - Έμφαση στην D&D νοοτροπία] Η Larian Studios μίλησε για το Baldur’s Gate 3 στην E3 2019.

Η εταιρεία ανάπτυξης του επερχόμενου RPG θέλησε να μας προσφέρει λίγες ακόμα λεπτομέρειες όσον αφορά στο sequel του θρυλικού αυτού franchise. Αξιοσημείωτες ήταν οι δηλώσεις του Swen Vincke, διευθύνοντα συμβούλου της Larian: “Ας πούμε πως ξεκινάμε μία μάχη γιατί ρωτήσατε κάποια πονηρή ερώτηση και εγώ δεν ήθελα να σας απαντήσω” είπε χαριτολογώντας θέλοντας να περιγράψει τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. “Παίρνω την καρέκλα εκεί, της βάζω φωτιά και σας την σπάω στο κεφάλι. Αυτά είναι πράγματα για τα οποία πρέπει να βάλουμε συστήματα στο παιχνίδι, χωρίς απαραίτητα να εξηγούνται στο βιβλίο”. Τα γεγονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα 100 χρόνια μετά από αυτά του Baldur’s Gate 2 και οι developers θέλησαν να ξεκαθαρίσουν την D&D νοοτροπία που θέλησαν να κάνουν όλο και πιο αισθητή στο νέο Baldur’s Gate.

Το Baldur's Gate 3 θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου για Google Stadia και σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία για PC, αναμένουμε να μάθουμε αν θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες.

Συζητήστε για το Baldur's Gate 3 στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Golion (Level 7) 06/06/2019 22:18
Εμπιστεύομαι τη Larian Studios ,πιστεύω οτι θα είναι καλό...Ενα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια!!!!!
Notification