Pokémon Masters

Hot
Pokémon Masters

Pokémon Masters

Παρουσιάστηκε το gameplay video. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/5/19] Ως μέρος της σημερινής conference της The Pokémon Company, η εταιρία ανάπτυξης ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι για κινητά.

Το παιχνίδι ονομάζεται Pokémon Masters, θα αναπτυχθεί από την DeNA, και θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος για Android και iOS. Από το όνομα καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα game που θα εστιάσει στους Pokémon Trainers, και θα επιτρέπει στους παίκτες να πολεμούν δίπλα στους αρχικούς Pokémon Trainers από τα κύρια Pokémon παιχνίδια.

 

Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής, όμως η The Pokémon Company υποσχέθηκε να αποκαλύψει περισσότερα τον επόμενο μήνα. Στη διάρκεια του ίδιου event η εταιρία επίσης ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι Detective Pikachu για το Nintendo Switch.

[UPDATE: 28/6/19 - Η Nintendo αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες] Εχθές η Nintendo και η DeNA έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για το Pokémon Masters.

Κατά την διάρκεια μιας σύντομης παρουσίασης, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι ο Free-to-Start τίτλος της για κινητά θα είναι ένα 3v3 real-time battle game. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες με Pokémon Trainers και Pokémon και να διαγωνιστείτε στο πρωτάθλημα του νησιού Pasio. Για πρώτη φορά σε Pokémon game θα μπορούν οι trainers από κάθε region και τα Pokémon τους να βρεθούν μαζεμένοι και να δημιουργήσουν ζευγάρια. Οι παίχτες μπορούν να συνεργαστούν με εικονικά ζευγάρια όπως Korrina – Lucario ή Brendan – Treecko.

Με την κυκλοφορία του θα υπάρχουν 65 διαθέσιμα ζευγάρια για να στρατολογήσετε, με επιπλέον ζευγάρια να γίνονται διαθέσιμα αργότερα. Θα πρέπει να έχετε μια ομάδα με τρείς trainers και τρία Pokémon. Μετά θα πολεμάτε AI αντιπάλους για να γίνετε ο πρωταθλητής του Pokémon Masters League.

Το σύστημα μάχης έχει ως εξής:
Θα διαχειρίζεστε μια ομάδα με τρία ζευγάρια σε real-time μάχες. Κατά την διάρκεια της μάχης, ο AI αντίπαλός σας θα κάνει το ίδιο. Επίσης θα μπορείτε να δίνετε εντολές στους trainers σας κατά την διάρκεια της μάχης ώστε να χρησιμοποιείτε επιπλέον items. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε sync moves, οι οποίες θα εξαπολύουν δυνατές επιθέσεις.

Το Pokémon Masters θα κυκλοφορήσει ως Free-to-Start με in-app αγορές για iOS και Android μέσα στο καλοκαίρι.

[UPDATE 2: 24/7/19 - Pokémon Masters gameplay video] Το το νέο Pokémon game είναι γεγονος και αποτελεί μια συνεργασία της Nintendo με την ιστοσελίδα DeNA.

Οι δυο εταιρίες ξεκίνησαν επίσημα την καμπάνια τους για το Pokémon Masters ,ε την κυκλοφορία από μια σειρά βίντεο, τα οποία καλύπτουν τις περισσότερες απορίες του κοινού. Επίσης μέσω των βίντεο αποκαλύπτεται ότι θα υπάρχει story mode αλλά και πολλές αλλαγές στις δυνατότητες των Pokémon,όταν εξελίσσονται. Όσοι προ-παραγγείλλουν το παιχνίδι από το App Store ή το Google Play θα λάβουν μια ειδοποίηση για την κυκλοφορία του μέσα στο καλοκαίρι.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο νησί Pasio, όπου οι εκπαιδευτές μαζί με τα Pokemon τους συγκεντρώνονται για να ανταγωνιστούν. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το Game Preview video του Pokémon Master.

Ωστόσο το επίσημο κανάλι του παιχνιδιού δημοσίευσε και τα Training Part 1, Part 2 ,Sync Pairs, Battling και Moves, Part 2 ,Sync Pairs, Battling και Moves, μέσω των οποίων λύνει οποιαδήποτε απορία των θαυμαστών της σειράς Pokémon για το παιχνίδι.

Συζητήστε για το Pokémon Masters στο σχετικό forum topic. Διαβάστε επίσης για το Pokémon Rumble Rush.  

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification