Ειδήσεις RPG Mod του Bloodborne σας επιτρέπει να ελέγξετε τους εχθρούς του παιχνιδιού

Mod του Bloodborne σας επιτρέπει να ελέγξετε τους εχθρούς του παιχνιδιού

Saturday, 25 May 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/32/d2/6e/bloodborne-boss-64-1558783909.jpg
 

Mod του Bloodborne σας επιτρέπει να ελέγξετε τους εχθρούς του παιχνιδιού

Χειριστείτε τα παντοδύναμα bosses.

Κυκλοφορεί ένα ξεχωριστό mod του Bloodborne που σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε τους εχθρούς του παιχνιδιού έναντι του Hunter.

Ακόμα και μετά από τέσσερα χρόνια ύστερα από την κυκλοφορία του δημοφιλούς RPG της FromSoftware υπάρχουν ακόμα modders και fans του παιχνιδιού που το παίζουν ξανά και ξανά και δοκιμάζουν νέα πράγματα στο Bloodborne. Αυτή την φορά έχουμε ένα ιδιαίτερο modάκι από τον Lance McDonald ο οποίος κατάφερε κάτι το πρωτόγνωρο. Συγκεκριμένα σας επιτρέπει μέσω αυτού να ελέγξετε οποιονδήποτε από τους εχθρούς του παιχνιδιού πατώντας μόλις ένα κουμπί, στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα από τα analog sticks του DualShock 4. Η πρώτη δημοσίευση του ίδιου σχετικά με αυτό το mod έγινε προ δύο ημερών όπου ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε αυτό το project, βάσει του οποίου με την πίεση του L3 μπορείτε να λάβετε τον ρόλο των εχθρών στο Bloodborne.

 


Πλέον όμως έχει ολοκληρώσει την υλοποίησή του, αφού με νέο post αναφέρει πως διόρθωσε ορισμένα bugs και το Enemy Conrol mod είναι πια έτοιμο για χρήση. Με αυτό το mod μπορείτε να αποκτήσετε εξουσία ακόμα και στα bosses του παιχνιδιού, αρκεί απλά να έχετε lockάρει την κάμερα σε αυτά. Με το πάτημα των L1+R1+R3 επιστρέφετε στην χρήση του χαρακτήρα σας και όπως υποστηρίζει ο δημιουργός του, το mod λειτουργεί παραπάνω από ικανοποιητικά και χωρίς προβλήματα πλέον. Ο ίδιος υπόσχεται να μας δώσει πρόσβαση σε αυτό το mod αργά ή γρήγορα για να μπορεί ο καθένας να το δοκιμάσει στο PS4 του. Τέλος, ευελπιστεί να κάνει κάτι αντίστοιχο και με το Sekiro: Shadows Die Twice.

 


Διαβάστε το review του Bloodborne: The Old Hunters και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 27) 25/05/2019 15:41
Μακάρι να μπορώ να τα κάνω να αυτοκτονήσουν (θα με διευκολύνει για το Platinum) καθώς είχα φτάσει στο depth 4 final boss και έχασα τα saves.
Notification