Ειδήσεις RPG Final Fantasy VII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Final Fantasy VII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Monday, 10 Jun 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/07/e2/a5/final-fantasy-7-remake-22-1558175161.jpg
 

Final Fantasy VII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και νέο τρέιλερ στην E3. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 18/5/19] Οι οικονομικές προβλέψεις της Square Enix καθιστούν σχεδόν ξεκάθαρο ότι το Final Fantasy VII remake δεν θα κυκλοφορήσει πριν τον Μάρτιο του 2020.

Μπορεί το πρόσφατο State of Play να έδειξε πως ακόμα υπάρχουν σημάδια ζωής όσον αφορά στο πολυαναμενόμενο remake του Final Fantasy VII, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα για να το δούμε να κυκλοφορεί, βάσει των όσων δημοσιεύει η Square Enix που το αναπτύσσει. Όπως δείχνουν οι αναφορές του Wccftech, η ιαπωνική εταιρεία έχει ρίξει χαμηλά τον πήχη σχετικά με τα προβλεπόμενα έσοδα της μέχρι το τέλους αυτού του οικονομικού έτους, που θυμίζουμε πως ισχύει από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και το αντίστοιχο μήνα του 2020.

Αυτό καθιστά ξεκάθαρο πως δεν μπορούμε να περιμένουμε κάποιον τεράστιο τίτλο από πλευράς Square Enix μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, αφού πιθανότατα καθένα εκ των Final Fantasy VII remake ή του μυστηριώδους Avengers project σίγουρα θα τίναζε τα έσοδά τους στα ύψη. Το γεγονός το ότι οι ίδιοι δεν περιμένουν κάποια έκπληξη μας αποθαρρύνει και εμάς από το να ισχυριστούμε πως ένας τόσο μεγάλος τίτλος θα φανεί πριν τον Μάρτιο του 2020, επομένως αν ανυπομονείτε για αυτό το remake καλό θα ήταν να δείξετε αρκετή υπομονή ακόμα.

[UPDATE: 10/6/2019 - Έρχεται τον Μάρτιο του 2020] Το πρώτο επεισόδιο του Final Fantasy VII remake θα έρθει στις 3 Μαρτίου του 2020. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει με επεισόδια, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Δείτε το τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα για το remake του Final Fantasy VII και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Smoses (Level 20) 18/05/2019 13:51
Αναμένουμε με ανυπομονησία...
#2 Blood Prince (Level 27) 18/05/2019 14:21
Αναμένω και εγώ για το remake του 1997.Είδα το παιχνίδι του 2016 και φαίνεται ενδιαφέρον..
Notification