Ειδήσεις RPG Final Fantasy VII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Final Fantasy VII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Tuesday, 14 Jan 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
New Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/07/e2/a5/final-fantasy-7-remake-22-1558175161.jpg
 

Final Fantasy VII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 18/5/19] Οι οικονομικές προβλέψεις της Square Enix καθιστούν σχεδόν ξεκάθαρο ότι το Final Fantasy VII remake δεν θα κυκλοφορήσει πριν τον Μάρτιο του 2020.

Μπορεί το πρόσφατο State of Play να έδειξε πως ακόμα υπάρχουν σημάδια ζωής όσον αφορά στο πολυαναμενόμενο remake του Final Fantasy VII, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα για να το δούμε να κυκλοφορεί, βάσει των όσων δημοσιεύει η Square Enix που το αναπτύσσει. Όπως δείχνουν οι αναφορές του Wccftech, η ιαπωνική εταιρεία έχει ρίξει χαμηλά τον πήχη σχετικά με τα προβλεπόμενα έσοδα της μέχρι το τέλους αυτού του οικονομικού έτους, που θυμίζουμε πως ισχύει από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και το αντίστοιχο μήνα του 2020.

Αυτό καθιστά ξεκάθαρο πως δεν μπορούμε να περιμένουμε κάποιον τεράστιο τίτλο από πλευράς Square Enix μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, αφού πιθανότατα καθένα εκ των Final Fantasy VII remake ή του μυστηριώδους Avengers project σίγουρα θα τίναζε τα έσοδά τους στα ύψη. Το γεγονός το ότι οι ίδιοι δεν περιμένουν κάποια έκπληξη μας αποθαρρύνει και εμάς από το να ισχυριστούμε πως ένας τόσο μεγάλος τίτλος θα φανεί πριν τον Μάρτιο του 2020, επομένως αν ανυπομονείτε για αυτό το remake καλό θα ήταν να δείξετε αρκετή υπομονή ακόμα.

[UPDATE: 10/6/2019 - Έρχεται τον Μάρτιο του 2020] Το πρώτο επεισόδιο του Final Fantasy VII remake θα έρθει στις 3 Μαρτίου του 2020. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει με επεισόδια, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Δείτε το τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο παρακάτω:

[UPDATE 2: 14/1/20 – Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Square Enix ανακοίνωσε μέσω του παραγωγού της Yoshinori Kitase, πως το Final Fantasy VII remake θα κυκλοφορήσει τελικά στις 10 Απριλίου αντί για τις 3 Μαρτίου που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο Kitase απολογήθηκε στην gaming κοινότητα για την καθυστέρηση, τονίζοντας πως η ομάδα ανάπτυξης θα χρειαστεί μερικές ακόμη εβδομάδες για να τελειοποιήσουν το παιχνίδι. Συμπλήρωσε δε πως το τελικό προϊόν θα πρέπει να συνάδει με το όραμα της εταιρίας και το τελικό αποτέλεσμα θα ανταμείψει τους φαν για την αναμονή.


Η καθυστέρηση αν και μικρή σίγουρα δημιουργεί ένα αίσθημα απογοήτευσης στους λάτρεις της σειράς. Επιπλέον, ένα demo του παιχνιδιού διέρρευσε στο διαδίκτυο αν και δε γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το demo περιλαμβάνει την αρχή του Final Fantasy VII remake, με την εμβληματική εικόνα του Cloud όπου μαζί με την Avalanche προσπαθούν να σαμποτάρουν ένα Mako Reactor.

To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αρχικά για PS4, ενώ η έκδοση για PC ανακοινώθηκε για περίπου ένα χρόνο μετά.

Διαβάστε το review του Final Fantasy XV στο GameWorld και συζητήστε το σε αυτό το forum topic.

Διαβάστε περισσότερα για το remake του Final Fantasy VII και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Smoses (Level 23) 18/05/2019 13:51
Αναμένουμε με ανυπομονησία...
#2 Blood Prince (Level 27) 18/05/2019 14:21
Αναμένω και εγώ για το remake του 1997.Είδα το παιχνίδι του 2016 και φαίνεται ενδιαφέρον..
Notification