Ειδήσεις RPG Star Wars X-Wing game στο Dreams

Star Wars X-Wing game στο Dreams

Tuesday, 28 May 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/27/cd/92/xwing-dreams-53-1559058044.jpg
 

Star Wars X-Wing game στο Dreams

 

Μετά τα Metal Gear Solid και Spider-Ham. [UPDATE]

 

 

Τόσο ο Spider-Ham που είναι ένα γουρούνι αράχνη το οποίο υπάρχει και στα comics όσο και το Metal Gear Solid project δείχνουν ότι στο Dreams όλα είναι δυνατά.

Ο Bearly Regal δουλεύει πάνω στο remake του Metal Gear Solid στην early access εκδοχή του Dreams, ενός game-builder που είναι διαθέσιμο μόνο στο PS4. Αυτή την στιγμή έχουν δανειστεί ένα μοντέλο του Snake ενώ παράλληλα φτιάχνουν και το δικό τους.

Παράλληλα ένας χρήστης του Dreams μοιράστηκε στο Twitter ένα βίντεο με τον Spider-Ham το οποίο έμοιαζε αρκετά ενδιαφέρον.

 

 

 

UPDATE: 28/5/19 - Star Wars X-Wing game] Μετά τα Metal Gear Solid και Spider-Ham, ένα πολύ εντυπωσιακό Star Wars X-Wing starfighter game δημιουργήθηκε από τον χρήστη Gauffreman.

 

Το demo με τίτλο Space Wars Forcefighter, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων, σας δίνει τον έλεγχο ενός X-Wing καθώς μάχεστε μερικά TIE Fighters εν μέσω του διαστήματος. Παρότι προφανώς δεν πρόκειται για πλήρες game, οι λεπτομέρειες τόσο στα μοντέλα των σκαφών όσο και στα ηχητικά εφέ είναι φανταστικές, ενώ το «παιχνίδι» θυμίζει αρκετά το Starfighter Assault mode του Star Wars: Battlefront 2.

 

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Dreams και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification