Ειδήσεις RPG Octopath Traveler στα PC

Octopath Traveler στα PC

Saturday, 20 Apr 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/84/5b/octopath-traveler-01-32-1554557299.jpg
 

Octopath Traveler στα PC

Ανακοινώθηκε επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/4/19] Το Octopath Traveler, ένα από τα κορυφαία games του Switch, ενδέχεται να κυκλοφορήσει και στα PC.

Το εντυπωσιακό RPG της Square Enix σίγουρα προκάλεσε αρκετές εντυπώσεις και κατατάχθηκε στα κορυφαία games του Switch για το περασμένο έτος. Απ’ ότι φαίνεται, ενδέχεται να κυκλοφορήσει και στα PC πλέον, αφού βρέθηκε rated στο Korea’s Game Rating and Administration Committee. Το συγκεκριμένο rating εμφανίστηκε χθες και η σελίδα του παιχνιδιού κατέβηκε στην συνέχεια, ωστόσο ένα μέλος του ResetEra πρόλαβε να αποθηκεύσει τα όσα είδε. Αν επαληθευθούν οι φήμες, η έκδοση για PC θα εκδοθεί από την Bandai Namco, τουλάχιστον στην Κορέα. Αν κρίνουμε την αναγνώριση που έλαβε το Octopath Traveler μία τέτοια μεταφορά στα PC θα ήταν πολύ ευχάριστη για όσους δεν έχουν στην κατοχή τους το Switch.

[UPDATE: 11/4/19 - Διέρρευσε η ημερομηνία] Η Square Enix άφησε να διαρρεύσει η ημερομηνία του Octopath Traveler στα PC.

Το ομώνυμο JRPG θα έρθει στο Steam στις 7 Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα σε blog που διεγράφη.

[UPDATE 2: 20/4/19 - Ανακοινώθηκε επίσημα] Η Square Enix επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Octopath Traveler στα PC τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι φήμες εν τέλει επιβεβαιώθηκαν και το δημοφιλές RPG που ξεχώρισε ανάμεσα στους τίτλους του Switch για το 2018 θα έρθει τελικά και στα PC. Όπως ανακοινώθηκε μέσω ενός επίσημου τρέιλερ από την ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης, το Octopath Traveler θα γίνει διαθέσιμο στο Steam στις 7 Ιουνίου. Πρόκειται για έναν τίτλο που δέχτηκε αρκετά βραβεία και χρησιμοποιεί 16-bit αισθητική, που λάτρεψαν αρκετοί fans των retro JRPG.

Διαβάστε περισσότερα για το Octopath Traveler και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification