Ειδήσεις RPG Cyberpunk 2077: Ο creative director έφυγε και εντάχθηκε στην Blizzard

Cyberpunk 2077: Ο creative director έφυγε και εντάχθηκε στην Blizzard

Thursday, 24 Jan 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ed/58/26/cyberpunk-2077-4-1548325303.jpg
 

Cyberpunk 2077: Ο creative director έφυγε και εντάχθηκε στην Blizzard

Ο Sebastian Stepien αποτελεί παρελθόν από την CD Projekt Red.

 

Φαίνεται πως ο Sebastian Stepien αποτελεί πλέον μέλος της Blizzard έναντι της CD Projekt Red.

Το προφίλ του creative director του Cyberpunk 2077 στο LinkedIn ενδέχεται να πρόδωσε την αποχώρησή του από την CD Projekt Red, αφού πλέον αναφέρει πως εργάζεται για λογαριασμό της Blizzard Enetertainment και όχι της πρώτης. Ο Stepien μετρούσε μέχρι πρότινος 12 χρόνια στην CD Projekt Red και έχει εργαστεί σε τίτλους όπως οι The Witcher 3: Wild Hunt και The Witcher 2: Assassins of Kings. Παρόλα αυτά πλέον δείχνει να άλλαξε στρατόπεδο για να αναλάβει ένα ανώνυμο project της αμερικανικής εταιρείας, αφήνοντας πίσω τους Πολωνούς φίλους του που ετοιμάζουν φυσικά το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077.

Αν όλα όσα καταγράφονται στο προφίλ του ισχύουν, ο Stepien βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στο δυναμικό της Blizzard. Βέβαια δεν έχει αλλάξει το status του σύμφωνα με το οποίο εργάζεται αυτή την στιγμή πάνω στην ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 και το ερώτημα είναι τι θα συμβεί αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν και το δημοφιλές RPG χάσει ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του. Είναι γνωστός πως η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 στο κοντινό μέλλον φαντάζει αδύνατη και αν κρίνουμε από αυτές τις εξελίξεις, ενδεχομένως να χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερο διάστημα για να καταφτάσει στα ράφια των καταστημάτων.

Διαβάστε το preview του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification