Skyrim Together: Mod για co-op gameplay 8 παικτών

Hot
Skyrim Together: Mod για co-op gameplay 8 παικτών

Skyrim Together: Mod για co-op gameplay 8 παικτών

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 19/1/2019] Το mod του Skyrim που υποστηρίζει co-op ανάμεσα σε οκτώ παίκτες απέκτησε beta έκδοση.


Το Skyrim Together είναι ένα co-op mod που βρίσκεται εδώ και καιρό υπό ανάπτυξη και σας επιτρέπει όπως καταλαβαίνετε να παίζετε τον πέμπτο τίτλο της σειράς The Elders Scrolls παρέα με τους φίλους σας. Φαίνεται πως σημειώνει επιτέλους πρόοδο, αφού είναι έτοιμο να εισαχθεί σε closed beta σύμφωνα με τους δημιουργούς του. “Ναι, επιτέλους θα συμβεί. Σύντομα θα ανοίξουμε τις πόρτες στους πιστούς μας patreons για μία προσωρινή closed beta. Μην φοβάστε, σύντομα θα είναι διαθέσιμη για όλους”, αναφέρουν μέσω του σχετικού τους post.

Η closed beta θα πραγματοποιηθεί για να δοκιμαστεί η σταθερότητα, να γίνουν διορθώσεις και δεν θα διαρκέσει πολύ σύμφωνα με τους developers, ενώ οι υπόλοιποι fans να περιμένουν εντός μίας ή δύο εβδομάδων να ρίξουν και αυτή μία ματιά. Για την ώρα αναφέρεται πως θα υποστηρίζεται co-op ανάμεσα σε οκτώ παίκτες, ωστόσο  δεν αποκλείεται να αλλάξει αν το επιτρέπουν οι servers.

[UPDATE: 13/5/19 - Συνεχίζεται η ανάπτυξη παρά τα προβλήματα] Παρά τα πρόσφατα προβλήματα νομικής φύσεως με την Bethesda που παρουσιάστηκαν πριν από δύο μήνες, η ομάδα ανάπτυξης του Skyrim Together έχει κάνει τις αναγκαίες αλλαγές και συνεχίζει την ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, η ομάδα έγραψε στο Reddit ότι διαγράφηκε ολόκληρη η βάση του κώδικα, καθώς η όλη κατάσταση ήταν μια καλή ευκαιρία για να ξαναδουλευτεί το mod από την αρχή, αν και τα χαρακτηριστικά που δούλευαν προηγουμένως θα μείνουν ως έχουν. 

[UPDATE 2: 8/7/22 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Το mod Skyrim Together θα κυκλοφορήσει και επίσημα αυτή την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 18:00.

Οδηγίες για την εγκατάστασή του θα δημοσιευθούν στο σχετικό Wiki.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls V: Skyrim και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 19) 20/01/2019 11:37
Πολύ καλή φάση φαίνεται.
Notification