Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Hot
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Νέο τρέιλερ με τους X-men. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 7/12/18] Ανακοινώθηκε με τρέιλερ στα The Game Awards και φαίνεται να έχει cartoon art style γραφικά. 

Έχει αναπτυχθεί από την Ιαπωνική Team Ninja η οποία ευθύνεται για τις σειρές Dead or Alive και Nioh. Θα είναι Action-RPG με παρόμοιο σύστημα μάχης με τα προηγούμενα games της σειράς και θα φέρει μεγάλο ρόστερ απο ήρωες της Marvel (Avengers, Guardians of The Galaxy, X-Men κ.α), ενώ οι κακοί της υπόθεσης θα είναι το The Black Order με αρχηγό τον Thanos. Δείτε το σχετικό trailer.

 

Επίσημη ανακοίνωση: ‘’Υπερήρωες και κακοί από το Marvel Universe έρχονται αντιμέτωποι με τρόπαιο το Infinity Gauntlet. Θα χρησιμοποιήσετε τις υπερδυνάμεις σας ώστε να καταστρέψετε τον τύραννο Thanos και τον στρατό του The Black Order. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει original story και ένα τεράστιο ρόστερ playable χαρακτήρων της Marvel όπως τους Avengers, X-Men και για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς τους Guardians of the Galaxy. To gameplay θα έχει το γνωστό Action-RPG στυλ που έκανε την σειρά πετυχημένη πριν από μια δεκαετία. Διαθέτει co-op 4 παικτών το οποίο θα μπορείτε να παίξετε online, link up offline αλλά και ταυτόχρονα στην ίδια κονσόλα με χρήση 4 Joy-Con χειριστηρίων. Το Marvel Ultimate Alliance 3, πέρα από την κλασσική οπτική κάμερας της σειράς, θα περιλαμβάνει και μια νέα ηρωική zoomed-in κάμερα σε single player και multiplayer που θα προσδίδει ακόμα περισσότερο στο immersion.’’

[UPDATE: 17/5/2019 - Νέο gameplay video με τον Wolverine] Κυκλοφόρησε νέο gameplay video για το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order με επίκεντρο τον Wolverine. 

Στο βίντεο βλέπουμε παρουσίαση του χαρακτήρα και των abilities του, οι οποίες και βασίζονται όπως είναι φυσικό στην χρήση των τεράστιων claws του. Ο Wolverine πέρα από την χρήση των Weapon-X τροποποιήσεων που διαθέτει για να κομματιάζει τους αντιπάλους του θα διαθέτει και ένα healing factor ability το οποίο του δίνει την δυνατότητα να κάνει health regeneration over time. Δείτε το βίντεο.

 

[UPDATE 2: 17/5/2019 - Νέο gameplay video με τον Hawkeye] Κυκλοφόρησε νέο gameplay video για το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order παρουσιάζοντας gameplay του Hawkeye.

Προφανώς στο επίκεντρο των κινήσεων του Hawkeye βρίσκονται bow-based επιθέσεις. Στο βίντεο βλέπουμε μερικές επιθέσεις με τη χρήση βελών, όπως το scattershot, explosive arrows, electric arrows, και piercing shot. Μπορεί επίσης να ρίχνει βέλη ενώ βρίσκεται στον αέρα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

[UPDATE 3: 23/5/19 - Τρέιλερ με τους X-men] To Το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order έχει νέο τρέιλερ και αυτή τη φορά βλέπουμε σε δράση τους X-men. Δείτε τους παρακάτω:

Το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order κυκλοφορεί στις 19 Ιουλίου αποκλειστικά για Nintendo Switch.

Διαβάστε περισσότερα νέα από τα The Game Awards 2018 και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification