Ειδήσεις RPG Σακούλα αντί για τσάντα στην Fallout 76 Collector's Edition

Σακούλα αντί για τσάντα στην Fallout 76 Collector's Edition

Thursday, 06 Dec 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος   | (4 σχόλια)
Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος

Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος  

Δε σταματάμε να παίζουμε επειδή μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε επειδή σταματάμε να παίζουμε...
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d8/f0/fc/fallout-76-west-tek-bag-16-1543921639.jpg
 

Σακούλα αντί για τσάντα στην Fallout 76 Collector's Edition

Η Bethesda έκανε expose τα στοιχεία των χρηστών της. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/11/18] Η Bethesda διαφήμισε αρχικά ότι τα περιεχόμενα της συλλεκτικής έκδοσης στην τιμή των 199,99 ευρώ θα βρίσκονταν σε μία τσάντα "West Tek", αλλά ωστόσο όσοι την αγόρασαν διαπίστωσαν προς έκπληξή τους διαφορά στην ποιότητα του αντικειμένου που παρέλαβαν στο τελικό προϊόν που τους στάλθηκε.

Συγκεκριμένα παρέλαβαν την συλλεκτική έκδοση μέσα σε μία τσάντα...νάιλον, η οποία κάλυπτε το Power Armor Helmet και καθόλου δεν ταίριαζε με την περιγραφή του προϊόντος όπως αναφέρουν σχόλια στο Reddit επισημαίνουν το ίδιο πρόβλημα. Ένας πελάτης σημειώνει πως στην αγγελία υπάρχει η τσάντα “West Tek” όμως εκείνος παρέλαβε κάτι εντελώς διαφορετικό.

fallout 76 bag

Η επίσημη αναφορά στη σελίδα της Bethesda επισημαίνει πως η τσάντα είναι νάιλον αν και η είδηση περιλαμβάνει ακόμη την εικόνα όπου φαίνεται η ”West Tek”. Οι παίκτες δήλωσαν τη δυσαρέσκεια τους για την κίνηση αυτή της Bethesda ενώ εκείνη σε απάντηση της δήλωσε πως η τσάντα ήταν πολύ ακριβή για να φτιαχτεί και λυπάται που δεν ικανοποιεί τους παίκτες.Η Bethesda σε αντάλλαγμα θα προσφέρει 500 Atoms, τα οποία είναι in-game χρήματα για το Fallout 76 και κοστίζουν περίπου 5€ ως αποζημίωση σε όσους από τους παίκτες συνέβη αυτή η αναστάτωση.

fallout 76 nylonbag

[UPDATE: 4/12/18 - Η Bethesda θα αντικαταστήσει τις νάιλον σακούλες] Μετά από την δημόσια κατακραυγή και την απειλή καταγγελιών στο Υπουργείο Εμπορίου της Αμερικής από κατόχους της Fallout 76 Collector's Edition, η Bethesda ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει τις σακούλες της συλλεκτικής, καθώς ζήτησε παραγγελία για κατασκευή σακιδίων West Tek, τα οποία και είχε αρχικά υποσχεθεί σε όσους αγόραζαν την συλλεκτική.
 
 
Όσοι έχετε την συλλεκτική και λάβατε πλαστική σακούλα κάντε κλικ εδώ και ζητήστε αντικατάσταση με σακίδιο West Tek

Ωστόσο, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παραπάνω φόρμα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου διότι μετά δεν θα ισχύει κάποια αντικατάσταση.

[UPDATE 2: 6/12/18 - Η Bethesda έκανε expose τα στοιχεία των χρηστών της] Τελικά όσοι χρήστες αντιμετωπίσατε πρόβλημα και λάβατε την συλλεκτική έκδοση μέσα σε μια νάιλον σακούλα και στη συνέχεια ζητήσατε αντικατάσταση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι εκτεθιμένα στο Internet!

Η Bethesda τα έκανε...θάλασσα, καθώς μέσω του παρακάτω link, πρόβαλε κατά λάθος τα στοιχεία όσων χρηστών της ζήτησαν αντικατάσταση της σακούλας με σακίδιο West Tek. Αποκαλύφθηκαν τα ονόματά τους, τα emails, ακόμα και οι διευθύνσεις τους! Στη συνέχεια η Bethesda ζήτησε συγγνώμη για το εν λόγω συμβάν μέσω του επίσημου Forum της και τουλάχιστον κατάλαβε το πρόβλημα σχετικά γρήγορα.
bethesda forum leaked

Photos

fallout-76-bag.jpg

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 MASTERSOT (Level 8) 29/11/2018 19:36
Και αυτό τώρα δηλαδή θα τους ικανοποίηση; Εγώ θα το έστελνα όπως είναι πίσω για επιστροφή, δεν δέχομαι να υπόσχονται κάτι και τελικά να μην το δίνουν δίχως να πουν κάτι σαν (για τον Α-Β λόγο αυτό δεν θα είναι όπως το είπαμε) εγώ παντός αν την είχα πάρει δεν θα δεχόμουν κάτι τέτοιο ως αποζημιωση
#2 akiszax (Level 21) 29/11/2018 21:09
Αναμενόμενο είναι!!! στην πλειοψηφία πάντα κάτι φτηνό βάζουν και γενικά όχι ποιοτικό στην κατασκευή του.
Και πως κανετε ετσι δηλαδή για μια σακούλα απο τα Lidl :lol: :lol:
#3 +1 efane (Level 23) 30/11/2018 15:40
Τραγική αντιμετώπιση, απαράδεκτο. Φθηνη κατασκευή ηταν επίσης και του Fallout 4 με την πλαστικουρα στο χέρι. Τότε δεν μίλησε κάνεις συλλέκτης.
#4 efane (Level 23) 05/12/2018 16:23
Μετά το κράξιμο θα επικρατήσει η λογική. Άμεση αντικατάσταση με την συμπλήρωση μιας φορμας, οκ, να δώσουν και δωρεάν ψηφιακό περιεχόμενο για την ταλαιπωρία των fans!
Notification