Ειδήσεις RPG Ο director του Final Fantasy XV έφυγε από την Square Enix

Ο director του Final Fantasy XV έφυγε από την Square Enix

Thursday, 08 Nov 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/81/4e/34/hajime-tabata-final-fantasy-xv-15-director-leaves-square-enix-12-1541684907.jpg
 

Ο director του Final Fantasy XV έφυγε από την Square Enix

Ακυρώθηκαν τα DLC.

 

Ο Hajime Tabata, σκηνοθέτης του Final Fantasy XV, έφυγε από την Square Enix και την Luminous Studios, όπως ανακοινώθηκε μέσω livestream.

Η αποχώρησή του έχει επέλθει από τις 31 Οκτωβρίου, απλά ανακοινώθηκε τώρα, μία εβδομάδα μετά. Ο Habata ευχαρίστησε τους fans της σειράς για την στήριξή τους και τόνισε ότι δεν θα είχε καταφέρει να φτάσει ως εδώ αν δεν την είχε.

Η παραίτηση του Tabata σημαίνει ταυτόχρονα και την ακύρωση των DLC από πλευράς Square Enix, ενώ ενδέχεται η ακύρωση των DLC να προηγήθηκε της αποχώρησής του, εξαιρουμένου του Episode Ardyn DLC, το οποίο βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει. Πάντως, η εταιρεία ανάπτυξης Luminous Productions, συνεχίζει να εργάζεται σε νέα projects.

Διαβάστε το review του Final Fantasy XV και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification