Ειδήσεις RPG Το Path of Exile έρχεται στο PS4

Το Path of Exile έρχεται στο PS4

Thursday, 14 Mar 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8b/84/3d/pathdela-72-1541535097.jpg
 

Το Path of Exile έρχεται στο PS4

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/11/18] To free-to-play action RPG κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013 στο PC. Tέσσερα χρόνια αργότερα έκανε την πρεμιέρα του στο Xbox One. Πλέον, πρόκειται να βάλει και τα δύο πόδια στον κόσμο του console gaming με την τρίτη του κυκλοφορία, αυτή τη φορά στην πλατφόρμα της Sony.

 
Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξής του, το Path of Exile καταφθάνει στο PS4 αυτό το Δεκέμβριο. Παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακριβής ημερομηνία, η κυκλοφορία του συμπίπτει περίπου με το νέο expansion 3.5.0 που έρχεται στο PC στις 7 Δεκεμβρίου. Η Grinding Gear επιβεβαίωσε ότι το εν λόγω patch θα είναι διαθέσιμο και για τις δύο κονσόλες εντός του μήνα κυκλοφορίας του.
 
[UPDATE: 29/11/18 - Καθυστερεί η κυκλοφορία του] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Grinding Gear Games, το Path of Exile θα κυκλοφορήσει τελικά στο PS4 στις αρχές Φεβρουαρίου του 2019. 

[UPDATE 2: 20/2/19 - Η νέα περίοδος κυκλοφορίας] Η Grinding Gear Games ανακοίνωσε ότι το Path of Exile θα έρθει στο PS4 τον Μάρτιο. Η τελική ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα. Η έκδοση αυτή θα έχει και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα (ακόμα και το Synthesis).
 
[UPDATE 3: 14/3/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Grinding Gear Games ανακοίνωσε ότι το Path of Exile θα έρθει στο PS4 στις 26 Μαρτίου. 

Διαβάστε το review του Path of Exile και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification