Dark Souls 3: Ceremonies system, custom bonfire, εναλλαγή ημέρας-νύκτας

Hot
Αναστάσης Τόλας
Dark Souls 3: Ceremonies system, custom bonfire, εναλλαγή ημέρας-νύκτας

Dark Souls 3: Ceremonies system, custom bonfire, εναλλαγή ημέρας-νύκτας

Και άλλα χαρακτηριστικά που είχαν κοπεί από το Dark Souls 3. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/10/18] To Dark Souls 3 έκλεισε τα 2 χρόνια κυκλοφορίας αλλά η κοινότητα συνεχίζει να ψάχνει για το περιεχόμενο που έχει κοπεί.

Η πιο πρόσφατη ανακάλυψη έγινε από τον Lance McDonald, γνωστό στην κοινότητα του Dark Souls για τις αξιοσημείωτες παρατηρήσεις  του στο κρυμμένο ή κομμένο περιεχόμενο της FromSoftware. Στο τελευταίο του βίντεο, δείχνει ένα χαρακτηριστικό του Dark Souls 3 που κανείς δεν είχε προσέξει: το σύστημα χρονικής διάρκειας. Ονομάζεται "Ceremonies" και δημιουργήθηκε για να αλλάζει την διάρκεια της ημέρας και να διαμορφώνει τον κόσμο του παιχνιδιού σύμφωνα με την πρόοδο του παίκτη.

Αυτή η χρονική αλλαγή μπορεί να παρατηρηθεί σε διαφορετικά μέρη της ιστορίας, αλλά ο McDonald δεν μπορούσε να γνωρίζει αν μπορείτε να το ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε όποτε θέλετε ή αν λειτουργεί υπό συγκεκριμένες ρυθμίσεις.
Όσοι έχετε παίξει Dark Souls 3 θα αναγνωρίσετε την Untended Graves, μια από τις κρυμμένες περιοχές του παιχνιδιού. Η Untended Graves είναι μια σκοτεινή εκδοχή της Cemetery of Ash με την οποία ξεκινάει το παιχνίδι. 

Το Darksign που φανερώθηκε στον ουρανό του παιχνιδιού στο τελευταίο κεφάλαιο αποτελεί άλλη μια απόδειξη, όπως και η δραματική αλλαγή των καιρικών συνθηκών που υπάρχει στο Archdragon Peak (μια ακόμη κρυφή περιοχή) κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου boss fight. Ο McDonald εντόπισε και άλλα γενικά world states, ένα που μετατρέπει τα πάντα σε σκοτάδι, ένα μονόχρωμο φίλτρο και ένα που αντικαθιστά το φθινοπωρινό σκηνικό με έναν κόκκινο σκονισμένο ουρανό. Όλα αποτελούν μέρος του Ceremonies system, αλλά κάποια είναι δριμύτερα από άλλα.

Αξιοσημείωτο, είναι ότι το μονόχρωμο/γκρι φίλτρο ονομάζεται "the past" στον alpha code. Είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια ολόκληρου του παιχνιδιού και δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές. Υπάρχουν κι άλλες φάσεις, όπως σε μια άλλη που εμφανίζεται πλήρως ο ήλιος από τον ουρανό.

[UPDATE: 2/12/18 - Custom bonfire] Ο YouTuber Lance McDonald βρήκε σε κώδικα του Dark Souls 3 ότι στην alpha έκδοση οι χρήστες μπορούσαν να σύρουν πτώματα, να κάνουν invade μέσω αυτών και να δημιουργήσουν την δικιά τους bonfire.

Η bonfire στηνόταν σε σημεία της επιλογής σας μέσω πτωμάτων, ενώ χαρακτηριστική είναι η κεντρική φωτογραφία αυτής της είδησης όπου φαίνεται το τελετουργικό πτώματος στην E3. Το σύρσιμο πτώματος εχθρού ονομαζόταν Cult Death, ενώ οι bonfires είχαν λειτουργίες όπως αυτές που υπήρχαν ήδη στο παιχνίδι, σαν το level up, το reverse hollowing κτλ.

Επίσης, στο παιχνίδι θα υπήρχαν Ceremony Swords και θα μπορούσατε να μετατρέψετε τον κόσμο σας σε κατάσταση έκλειψης, ενώ άλλοι παίκτες θα μπορούσαν να μπουν σε αυτόν για καταστάσεις...PvP μαχών σε σκοτεινούς κόσμους.

Διαβάστε το Dark Souls 3: Bosses playthrough με χαλαρωτική περιγραφή ASMR και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.