Ειδήσεις RPG To Diablo III στο Switch

To Diablo III στο Switch

Friday, 14 Sep 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6d/90/44/diablo-iii-eternal-collection-60-1534443287.jpg
 

To Diablo III στο Switch

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/8/18] Η Blizzard ανακοίνωση σήμερα την κυκλοφορία του Diablo III στο Switch.

Η έκδοση αυτή λέγεται “Diablo III: Eternal Collection” και θα περιέχει τα Reaper of Souls και Rise of the Necromancer expansion, καθώς επίσης και μερικά αντικείμενα αποκλειστικά για την κοσνόλα της Nintendo. Τα αντικείμενα αυτά είναι βασισμένα στην σειρά The Legend of Zelda και είναι μια πανοπλία εμπνευσμένη από τον Ganondorf, ένα ζευγάρι φτερά εμπνευσμένα από το Majora’s Mask, ένα character portrait εμπνευσμένο από το Triforce και ένα νέο pet “Cucco”, που είναι οι κότες της σειράς The Legend of Zelda.

Το Diablo III: Eternal Collection θα υποστηρίζει μέχρι τέσσερις παίκτες σε online και local wireless multiplayer mode. Επιπλέον, σύμφωνα με την Blizzard, μέχρι τέσσερις παίκτες θα μπορούν να παίξουν σε ένα και μόνο Switch.

Την ανακοίνωση συνόδευσε ένα τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

[UPDATE: 14/9/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Όπως ανακοίνωσε η Blizzard, το Diablo III θα κυκλοφορήσει στο Switch στις 2 Νοεμβρίου. Θυμίζουμε ότι θα περιλαμβάνονται επίσης τα expansions Reaper of Souls και Rise of the Necromancer, καθώς και αποκλειστικά αντικείμενα για την έκδοση του Switch.

Διαβάστε επίσης το review του Diablo III: Ultimate Evil Edition και συζητήστε για το Diablo III: Eternal Collection στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 17) 16/08/2018 21:54
Το ερώτημα μου είναι, θα μπορούμε να μεταφέρουμε τα save μας από το pc ή άλλες κονσόλες;
Notification