Ειδήσεις RPG Torchlight Frontiers

Torchlight Frontiers

Friday, 24 Aug 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d2/ca/1a/torchlight-frontiers-88-1533912151.jpg
 

Torchlight Frontiers

Αποκαλύφθηκε το gameplay του μέσω τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/10/18] Ανακοινώθηκε το Torchlight Frontiers, που θα αποτελέσει τον επόμενο τίτλο της διάσημης σειράς.

Μετά το κλείσιμο της Runic Games αρκετοί φοβήθηκαν πως η σειρά Torchlight ίσως και να ερχόταν σε απροσδόκητο τέλος. Παρόλα αυτά διάσημα franchise βρίσκουν πάντοτε τον τρόπο να ξεπηδάνε από τον βούρκο, με το Torchlight να μην αποτελεί εξαίρεση. Θα αναπτυχθεί από την νεοσύστατη Echtra, μια εταιρεία ανάπτυξης που μετρά δύο χρόνια ζωής και αποτελείται από πρώην μέλη της Runic Games, συμπεριλαμβανομένου Max Schaefer έναν από τους δημιουργούς του Diablo. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ ανακοίνωσής του παρακάτω:

Το Torchlight Frontiers θα διαθέτει έναν τεράστιο κόσμο τον οποίον θα μοιράζονται οι παίκτες και θα μπορούν να συνεργάζονται στην καταπολέμηση των εχθρών. Θα διαθέτετε ακόμη και pets. Μέχρι στιγμής όμως λόγω της απουσίας πλάνων gameplay δεν μπορoύμε να γνωρίζουμε αν θα διαθέτει το κλασσικό ισομετρικό τύπο gameplay των προκατόχων του, κάτι που σχολιάστηκε από αρκετούς fans στο τρέιλερ και απέφερε αρκετά dislikes.

[UPDATE: 24/8/18 - Gameplay reveal trailer] To Torchlight Frontiers απέκτησε το πρώτο του gameplay trailer στα πλαίσια της Gamescom 2018 και ευτυχώς και για τους fans της σειράς θα διαθέτει το κλασσικό gameplay των προκατόχων του:

To Torchlight Frontiers θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019 και θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε για το κλείσιμο της Runic Games και συζητήστε για το νέο Torchlight στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification