Ειδήσεις RPG Το νέο The Witcher δεν θα είναι το 4

Το νέο The Witcher δεν θα είναι το 4

Wednesday, 11 Jul 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b0/9a/48/new-the-witcher-14-1531316709.jpg
 

Το νέο The Witcher δεν θα είναι το 4

Η CD Projekt Red θα αξιοποιήσει περαιτέρω τον κόσμο του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς The Witcher δεν θα είναι το 4.

Η CD Projekt Red έχει δηλώσει στο παρελθόν πως το The Witcher 3 θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ιστορίας του Geralt. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης θα πάψει να δημιουργεί άλλα games στον κόσμο του παιχνιδιού. Σε συνέντευξή του στο Banker.pl, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Adam Kicinski άφησε αιχμές για ένα νέο The Witcher που δεν θα αποτελεί ωστόσο συνέχεια της δημοφιλούς τριλογίας, συνεπώς δεν θα φέρει το όνομα “The Witcher 4”.

Η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην ανάπτυξη ενός νέου video game πέραν του Cyberpunk 2077, αλλά δεν έχει δώσει ακόμη πληροφορίες σχετικά με το περί τίνος πρόκειται. Οι δηλώσεις του Kicinski αναφέρουν: “Για την ώρα θέλουμε να εστιάσουμε στο Cyberpunk 2077, ώστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις των παικτών. Θα έρθει η ώρα όπου θα πούμε περισσότερα. Τα πρώτα τρία The Witcher ήταν μία τριλογία, επομένως δεν μπορούμε να ονομάσουμε το επόμενο παιχνίδι The Witcher 4. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αφήσουμε τον κόσμο του The Witcher, στον οποίο στηριχτήκαμε τόσο χρόνια. Πρόκειται για ένα από τα δύο franchises στα οποία θα επενδύσουμε τις μελλοντικές δραστηριότητες της εταιρείας. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα τώρα”.

Διαβάστε επίσης τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το The Witcher 4 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification