Valkyria Chronicles 4: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Valkyria Chronicles 4: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Valkyria Chronicles 4: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Σεπτέμβριο με υποστήριξη 4K ανάλυσης στα PC.

 

Η Sega ανακοίνωσε ότι το Strategy/RPG Valkyria Chronicles 4 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 25 Σεπτεμβρίου.

Το τέταρτο μέρος της σειράς κυκλοφορεί ήδη για PS4 στην Ιαπωνία, αλλά τον Σεπτέμβριο θα το δούμε στην Ευρώπη σε PC, PS4, Xbox One και Switch. Η έκδοση για PC -που θα την δούμε αποκλειστικά σε ψηφιακή έκδοση- θα υποστηρίζει 4K ανάλυση, ultra-wide οθόνες, customization στον χειρισμό, Steam achievements και trading cards. Η Memoirs From Battle Edition θα περιλαμβάνει επίσης δύο DLC με χαρακτήρες από το Squad 7 και τέσσερα missions διάρκειας τριών ωρών.

Το Valkyria Chronicles 4 θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review του Valkyria Chronicles Remastered και περισσότερες πληροφορίες για το Valkyria Chronicles 4. Δείτε επίσης τα gameplay videos και την σέξι φιγούρα της Selvaria. Συζητήστε για το Strategy/RPG της Sega στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification