Ειδήσεις RPG Anthem: Always online, μετά το λανσάρισμα PvP και trades

Anthem: Always online, μετά το λανσάρισμα PvP και trades

Sunday, 17 Jun 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/88/0e/ac/anthem-e3-2018-2-47-1528616300.jpg
 

Anthem: Always online, μετά το λανσάρισμα PvP και trades

Δεν θα μπορείτε να κάνετε εξ αρχής αγορές με άλλους παίκτες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/18] Το Anthem βασίζεται αρκετά στο Co-op και στη συνεργασία των παικτών, στοιχείο που διαθέτει και το Destiny, ωστόσο η BioWare επέλεξε να μιμηθεί τον τίτλο της Bungie και σε έναν ακόμη τομέα. Το Anthem θα είναι always online.

Για να παίξετε το παιχνίδι θα πρέπει να είστε διαρκώς συνδεδεμένοι στο Internet, είτε παίζετε μόνοι το σενάριό του, είτε με παίκτες, κίνηση που σίγουρα δεν βρίσκει σύμφωνη μία μερίδα χρηστών. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να μπορείτε να παίξετε single-player μαζί με bots. Το always online είναι κάτι που δήλωσε ο παραγωγός του παιχνιδιού, Mark Darrah.

PvP multiplayer μετά το λανσάρισμα
Ο Mark Darrah δήλωσε επίσης ότι το PvP multiplayer mode του Anthem δεν θα είναι διαθέσιμο στο λανσάρισμα.

Το Anthem δίνει βάση κυρίως στο Co-op και το PvP multiplayer θα προστεθεί μετά την κυκλοφορία του. Σίγουρα ο περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται να δει το σενάριο, όπως άλλωστε και στο Mass Effect, αλλά δεδομένης της φύσης του παιχνιδιού ίσως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε κι ένα ανταγωνιστικό multiplayer εξ αρχής. Η BioWare δήλωσε επίσης ότι τα Javelins, οι στολές των ηρώων, θα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, οι οποίες θα καθορίζουν και την class του παίκτη. Ο Ranger θα είναι η balanced class, ο Colossus το tank της παρέας, ο Interceptor έχει καλύτερο Agility και ο Storm θα αναλάβει τον ρόλο του caster.

[UPDATE: 17/6/18 - Δεν θα μπορείτε να κάνετε εξ αρχής αγορές με άλλους παίκτες] Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι πέρα από το always online και την μη ύπαρξη PvP στο λανσάρισμα, οι παίκτες δεν θα μπορούμε να κάνουμε trades μεταξύ μας.

Επίσης, γνωστοποιήθηκε ότι το παιχνίδι θα έχει κορύφωση της πλοκής και ότι μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού θα μπορούμε να συνεχίσουμε.

Θα μπορείτε πάντως να πραγματοποιήσετε matchmaking με άλλους παίκτες, να παίξετε με τους φίλους σας ή τυχαίους παίκτες και να αναφέρετε κακές συμπεριφορές άλλων παικτών. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που θα μπαίνετε σε νέες αποστολές και πρώτα απ' όλα στους servers που θα μπορείτε να συνδεθείτε. Θα μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε τις αποστολές σας μέσω του matchmaking ή να δείτε στο χάρτη διαθέσιμες αποστολές που βρίσκονται σε εξέλιξη με άλλους παίκτες. Θα μπορείτε επίσης να ελέγξετε το εύρος του matchmaking (ανά περιοχή) ώστε να βρίσκετε πάντοτε παίκτες.

Αν δεν βρίσκετε φίλους τότε θα υπάρχει γρήγορο matchmaking με τρεις τυχαίους συμπαίκτες, μιας και τα squads των ομάδων θα περιλαμβάνουν τέσσερις παίκτες το καθένα. Τέλος, σε ένα group τεσσάρων παικτών, θα μπορείτε είτε να επιλέξετε διαφορετική class ο καθένας, είτε να παίξετε ακόμα και όλοι με την ίδια class.

Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One. Όσοι γίνετε συνδρομητές Origin Access θα λάβετε πρόσβαση μία εβδομάδα νωρίτερα στην έκδοση για PC.

Δείτε τα gameplay videos του Anthem και όλες τις ανακοινώσεις της EA στη συνέντευξη τύπου της στην E3 2018. Συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification