Pokemon Quest

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Pokemon Quest

Pokemon Quest

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/5/18] Η Nintendo, πέρα από τα Pokemon Let’s Go! Pikachu και Let’s Go! Eevee, ανακοίνωσε επίσης ένα free-to-play spinoff για Switch και κινητά.

Πρόκειται για το Pokemon Quest, ένα top-down RPG με real-time μάχες τα γεγονότα του οποίου λαμβάνουν χώρα σε μια νέα περιοχή με την ονομασία Tumblecube Island. Περιλαμβάνει πρώτης γενιάς Pokemon και γραφικά που θυμίζουν τα Minecraft και Trove.

Αναπτύχθηκε από την Game Freak και μπορείτε να πάρετε μέρος σε 3v3 μάχες όπου τα Pokemon κινούνται αυτόματα και εσείς επιλέγετε ποια skills θα πραγματοποιούν. Τα Pokemon ανεβαίνουν levels και γίνονται πιο δυνατά, ενώ υπάρχει και ένα Base Camp το οποίο μπορείτε να αναβαθμίσετε και να διακοσμήσετε όπως επιθυμείτε.

[UPDATE: 21/6/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Pokemon Quest θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS συσκευές στις 27 Ιουνίου.

Στο παιχνίδι θα πολεμάτε σε 3v3 μάχες με άλλα Pokemon και θα συλλέγετε resources. Στη συνέχεια χρησιμοποιείτε το loot για να φέρε άλλα Pokemon στη βάση σας, να τα συλλέξετε και να τους κάνετε power up. Διαθέτει γραφικά με blocky art style και αποτελεί το πρώτο Pokemon spin-off από την εταιρεία ανάπτυξης Game Freak.

 

Το Pokemon Quest κυκλοφορεί ήδη ως free-to-play στο Switch και αναμένεται να διατεθεί επίσης για Android και iOS στις 27 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης για τα Pokemon Let’s Go! Pikachu και Let’s Go! Eevee και συζητήστε για το Pokemon Quest στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification