The Pillars of Eternity II: Deadfire expansions

Hot
The Pillars of Eternity II: Deadfire expansions

The Pillars of Eternity II: Deadfire expansions

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τρέιλερ. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 24/4/18] Η εταιρεία ανάπτυξης Obsidian ανακοίνωσε σήμερα πως θα κυκλοφορήσει τρία expansions μετά από την κυκλοφορία του Pillars of Eternity ΙΙ: Deadfire.

To πρώτο expansion θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με την ονομασία Beast of Winter και θα διαδραματίζεται σε ένα νησί το οποίο είναι η βάση μιας αίρεσης και θα σας εισάγει στο The Beyond, μια μυστηριώδη διάσταση η οποία κατοικείται από αρχαία πνεύματα και είναι γεμάτη με διαβολικές προκλήσεις. Το δεύτερο expansion θα λέγεται Seeker, Slayer, Survivor και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Σε αυτό, θα κληθείτε να πολεμήσετε τους ικανότατους και βάρβαρους πολεμιστές του Eora. Τέλος, το τρίτο expansion θα λέγεται The Forgotten Sanctum, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει μια ιστορία για τους μεγάλους μάγους του Eora, στην οποία θα δοκιμαστούν η ηθική σας και η πίστη σας.

To Pillars of Eternity II: Deadfire κυκλοφορεί στις 8 Μαΐου για PC και Mac, ενώ μέσα στην χρονιά θα κυκλοφορήσει και για PS4, Xbox One και Switch. Το κάθε expansion θα κοστίζει 10 ευρώ και τα τρία DLC μαζί θα είναι διαθέσιμα για 25 ευρώ.

[UPDATE: 9/9/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου expansion] Η Obsidian ανακοίνωσε ότι το δεύτερο expansion του Pillars of Eternity II με την ονομασία "Seeker, Slayer, Survivor" θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα προβλήθηκε και το σχετικό τρέιλερ που βλέπετε παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα για το Pillars of Eternity II: Deadfire και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification