Ειδήσεις RPG Εντυπωσιακά game concepts από fan του Kingdom Hearts III

Εντυπωσιακά game concepts από fan του Kingdom Hearts III

Tuesday, 13 Feb 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/77/50/be/kingdom-hearts3-game-concepts-57-1518530452.jpg
 

Εντυπωσιακά game concepts από fan του Kingdom Hearts III

Ο Sora ταξιδεύει παρέα με τους Crash Bandicoot, Joel, Luffy, Super Mario και άλλους.

 

Ένας fan της σειράς Kingdom Hearts δημιούργησε ορισμένα game concepts υπό την μορφή σχεδίων, που μεταφέρουν το RPG της Square Enix στους κόσμους των Crash Bandicoot, Naruto, Minecraft, The Last of Us και άλλων.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας περί εμφάνισης του κόσμου της ταινίας Μπαμπούλας Α.Ε. της Disney φαίνεται να ενθουσίασε το κοινό και ιδίως τον Vitor-Aizen, έναν χρήστη του DevianArt που άφησε την φαντασία του να οργιάσει και δημιούργησε διάφορα σχέδια του πως θα έμοιαζε το παιχνίδι στον κόσμο κάποιου δημοφιλούς video game.

Αυτή τη η σκέψη υλοποιήθηκε και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα σχέδια που περιλαμβάνουν τον Sora και διάφορους χαρακτήρες από τις σειρές Crash Bandicoot, Naruto, Spyro the Dragon, Minecraft και άλλα. Ο ίδιος έχει φτιάξει και σχέδια που φέρνουν τον Sora παρέα με τον Luffy από το One Piece, τον Joel από το The Last of Us και τον Super Mario.

 


 Πολλοί σίγουρα θα εύχονταν να γίνει πραγματικότητα κάτι τέτοιο ωστόσο είναι απίθανο. Αν το παιχνίδι κυκλοφορούσε για PC δεν αποκλείεται πάντως να αφιέρωναν χρόνο στην δημιουργία κάποιου mod.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Kingdom Hearts III και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/02/2018 11:08
Μπράβο του για την δημιουργία του.Μακάρι να δούμε και άλλα τέτοια παραδείγματα.
Notification