Dauntless open beta

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Dauntless open beta

Dauntless open beta

Είναι προσωρινά διαθέσιμη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/9/17] Μετά την Founder's Alpha νωρίτερα στο μήνα, η εταιρεία ανάπτυξης Phoenix Labs ανακοίνωσε πως το Dauntless θα ξεκινήσει την closed beta του από σήμερα.

Μαζί με αυτή την ανακοίνωση, η εταιρεία ανάπτυξης κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ για να γιορτάσει την closed beta. Ο συνιδρυτής και executive producer της Phoenix Labs, Jesse Houston, έκανε δηλώσεις για την μεταφορά του Dauntless στην beta φάση του και για την προσφορά της Founder's Alpha σε εκείνον και την ομάδα του.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Houston είπε: "Η Founder's Alpha ήταν μια εμπειρία γεμάτη έμπνευση για όλους μας στην Phoenix Labs. Συνεργαζόμαστε με την κοινότητα, δίνουμε προσοχή στο feedback και βελτιώνουμε καθημερινά το Dauntless. Το Dauntless είναι ένα ζωντανό game και θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, να μεγαλώνουμε και να επεκτεινόμαστε μέσω των closed beta, open beta και άλλων. Η closed beta σημαίνει την αρχή ενός απίθανου ταξιδιού που θα κάνουμε με την κοινότητα για αρκετά χρόνια".

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην closed beta, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα από τα Founder's packs στην ιστοσελίδα του Dauntless. Το επερχόμενο co-op Action RPG θα είναι επίσης διαθέσιμο για δοκιμή στην PAX West 2017, ενώ η πλήρης κυκλοφορία του αναμένεται σε PC αργότερα στη χρονιά.

[UPDATE: 11/4/18 - Open beta] Η Phoenix Labs ανακοίνωσε ότι η open beta του Dauntless θα ξεκινήσει στις 24 Μαΐου.

Η closed beta του επερχόμενου co-op Action RPG “έτρεχε” από τον Σεπτέμβριο του 2017 και είχε μια άκρως επιτυχημένη πορεία αφού σε αυτήν πήραν μέρος πάνω από 100.000 παίκτες. Μάλιστα, οι 75.000 εξ αυτών αγόρασαν ένα από τα Founder’s Packs.

[UPDATE 2: 25/5/18 - Προσωρινά διαθέσιμη] Η open beta του Dauntless είναι διαθέσιμη για δοκιμή.

Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το co-op RPG, που θυμίζει το Monster Hunter της Capcom, συμμετέχοντας στην open beta του που ξεκίνησε και επίσημα. Μάλιστα η Phoenix Labs που το ανέπτυξε κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ με αφορμή την έναρξη της beta.

Το Dauntless θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για το Dauntless και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification