Ειδήσεις RPG Children of Morta

Children of Morta

Tuesday, 20 Aug 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a1/9b/a2/children-of-morta-82-1503224264.jpg
 

Children of Morta

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Roguelike RPG. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/8/17] Το Children of Morta είναι ένα hack-and-slash RPG που αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από την εταιρεία Dead Mage. Η ιστορία του παιχνιδιού γυρίζει γύρω από την οικογένεια Bergson, μια οικογένεια ηρώων που προστατεύουν το Mount Morta εδώ και αρκετές γενιές.

Ως φύλακες του μυστικού αυτού βουνού, θα έρθουν αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη έως τώρα αποστολή τους ως οικογένεια. Η Corruption έχει μετατρέψει το ειρηνικό κάποτε αυτό βουνό, σε ένα μέρος γεμάτο βίαια τέρατα και οι ίδιοι καλούνται να επαναφέρουν την ειρήνη κάνοντας ότι περνάει από το χέρι τους.

Ζήστε την εμπειρία του πώς να είστε ήρωες, καθώς θα έχετε στη διάθεση σας έξι χαρακτήρες (John, Mark, Linda, Joey, Kevin, και Lucy). Γίνετε και εσείς κομμάτι του ταξιδιού τους που εμπεριέχει πολλές δυσκολίες και σίγουρα πολλές νίκες.

[UPDATE: 20/8/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας και τρέιλερ] Η εταιρεία ανάπτυξης Dead Mage ανακοίνωσε ότι το Children of Morta θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου για PC και στις 15 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και Switch.

Μπορεί να έχασε την κυκλοφορία που είχε προγραμματιστεί για το 2018, ωστόσο το Action RPG με στοιχεία Roguelike δείχνει συμπαθητικό. Σύμφωνα με το σενάριο, θα ελέγξετε ένα μέλος της οικογένειας Bergson που έχει ως σκοπό να αποφύγει την επικείμενη διαφθορά. Θα επιλέξετε ανάμεσα σε έξι χαρακτήρες και θα δώσετε μάχες σε regenerated dungeons.

Η ανακοίνωση έγινε στην Gamescom 2019 και συνοδεύτηκε από το παρακάτω τρέιλερ:

Διαβάστε και συζητήστε περισσότερα για το Children of Morta στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/08/2017 07:31
Τα γραφικά του είναι ιδιαίτερα και το κάνουν αρκετά συμπαθητικό.
#2 ashbringer (Level 25) 21/08/2017 07:31
Τα γραφικά του είναι ιδιαίτερα και το κάνουν αρκετά συμπαθητικό.
Notification