Ash of Gods

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Ash of Gods

Ash of Gods

Τρέιλερ κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/6/17] Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης AurumDust αναπτύσσει ένα αρκετά ενδιαφέρον turn-based RPG με έντονα στοιχεία roguelike.

Το Ash of Gods είναι εμπνευσμένο από τα The Banner Saga, διάφορα ιαπωνικά visual novel games και το The Darkest Dungeon. Το gameplay του συνδυάζει τα turn-based Strategy και τα RPG με τα Card games, ενώ διαθέτει στοιχεία που βρίσκουμε στα roguelikes. Όπως αναφέρει η εταιρεία ανάπτυξης, το A.I. θα μαθαίνει από τις κινήσεις σας και θα αλλάζει τακτική ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού σας. Πέρα από το singleplayer που θα διαρκεί περίπου 14 ώρες, θα περιλαμβάνει επίσης multiplayer, τόσο σε PvP, όσο και σε PvE modes. Αυτή την στιγμή, το Ash of Gods βρίσκεται στο στάδιο του Kickstarter, όπου ζητάει χρηματοδότηση ύψους 75.000 δολαρίων. Απομένουν τρεις ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση της καμπάνιας και έως τώρα έχει καταφέρει να μαζέψει περίπου 65.600 δολάρια.

Θα χρειαστεί να προσέχετε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας, καθώς αν πεθάνει ένας χαρακτήρας, θα τον χάσετε για πάντα. Θα περιλαμβάνει κάρτες τις οποίες μπορείτε να ξεκλειδώσετε και έπειτα να τις κάνετε upgrade, ενώ στο online κομμάτι θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε Clans και να λάβετε μέρος σε μάχες μαζί με φίλους σας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το skill system όπου μερικά abilities χρησιμοποιούν HP αντί για mana. Για παράδειγμα, κάποιο skill μπορεί να σκοτώσει έναν αντίπαλό σας με ένα χτύπημα, αλλά η κίνηση αυτή περιέχει μεγάλο ρίσκο, αφού θα σας αφαιρέσει πολύ μεγάλο μέρος της μπάρας ζωής σας.

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η υπέροχη μουσική του παιχνιδιού. Στην δημιουργία των τραγουδιών συναντάμε μεταξύ άλλων τους Adam Skorupa, Krzysztof Wierzynkiewicz και τον Michal Cielecki. Ο τελευταίος έχει δημιουργήσει μουσική για τα The Witcher, Bulletstorm, Painkiller, EVE Online, Shadow Warrior και Call of Juarez. Για το soundtrack, η AurumDust χρησιμοποίησε όργανα όπως μια τούρκικη λύρα, καθώς και μια μεσαιωνική έκδοση του οργάνου, μπουζούκι, βιολί, άρπα, αραβικά μουσικά όργανα και διάφορα άλλα παραδοσιακά όργανα. Μπορείτε να ακούσετε ένα από τα τραγούδια του παιχνιδιού παρακάτω:

[UPDATE: 2/3/18 - Νέο τρέιλερ με την ιστορία του παιχνιδιού] Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Ash of Gods: Redemption με έμφαση στην ιστορία του παιχνιδιού.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται η διαρκώς μεταβαλλόμενη ιστορία του παιχνιδιού, ενώ αποκαλύπτεται πως οι παίκτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για συνεχείς αλλαγές στην δυσκολία του A.I. δίνοντας ποικιλία στις τακτικές που χρειάζονται για να εξοντώσουν τους εχθρούς τους. Το card system μπορεί να προσφέρει τεράστιες δυνατότητες στο gameplay, διαθέτοντας πληθώρα τακτικών επιλογών στο πεδίο της μάχης. Επίσης περιέχει PvP και PvE multiplayer modes αφού ολοκληρώσετε το main story.

[UPDATE 2: 16/3/18 - Αποακλύφθηκε η Digital Deluxe Edition] Η AurumDust ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Digital Deluxe έκδοσης του Ash of Gods.

Αυτή θα περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι, ένα ψηφιακό artbook 60 σελίδων, χάρτες από τον κόσμο του παιχνιδιού και art posters που μπορούν κάλλιστα να εκτυπωθούν. Επίσης θα περιέχει και ένα ψηφιακό αντίγραφο από το soundtrack, ενώ η τιμή της ειδικής αυτής έκδοσης θα ανέρχεται στα 35 ευρώ, έναντι των 25 της απλής έκδοσης.

[UPDATE 3: 24/3/18 - Τρέιλερ κυκλοφορίας] Η Buka Entertainment παρουσίασε το τρέιλερ κυκλοφορίας του Ash of Gods.

Μετά το επιτυχημένο crowdfunding campaign το Ash of Gods κυκλοφόρησε και επίσημα στα PC και η εταιρεία ανάπτυξής του φρόντισε να προσφέρει στους fans ένα τρέιλερ για να γιορτάσει την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Σε αυτό βλέπουμε αρκετά cutscenes του παιχνιδιού και ελάχιστο gameplay από το νέο αυτό turn-based RPG, ενώ στο υπόβαθρο έχουμε και μία σύντομη αφήγηση.

Διαβάστε το review του The Banner Saga 2 και συζητήστε εκτενώς για το Ash of Gods στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 21/06/2017 16:28
Δείχνει απίστευτο και πιστεύω πως θα πιάσει σίγουρα το στόχο του.Πολύ ωραία μουσική επένδυση και εντυπωσιακές μάχες.Συνδιάζει στοιχεία απο αρκετά γνωστά games.
Notification