Ειδήσεις RPG Code Vein gameplay videos

Code Vein gameplay videos

Friday, 17 May 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (4 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6a/20/48/code-vein-14-1560703430.jpg
 

Code Vein gameplay videos

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/6/17] Η Bandai Namco δημοσίευσε το πρώτο gameplay video για το Code Vein.

Το gameplay του όπως θα δείτε θυμίζει την σειρά Dark Souls, ως προς το σύστημα μάχης, ειδικά στο κεντράρισμα κάθε εχθρού. Στο βίντεο ο ήρωας αντιμετωπίζει τρεις χαρακτήρες.

Το βίντεο αφορά την alpha έκδοση καθώς το Code Vein θα κυκλοφορήσει το 2018.

[UPDATE: 2/7/17 - Το δεύτερο gameplay video] Η Bandai Namco παρουσίασε το δεύτερο gameplay video για το Code Vein, το νέο επερχόμενο Action RPG της.

Κατά την διάρκεια του Anime Expo στο Los Angeles, το επερχόμενο JRPG εμφανίστηκε ξανά με πλούσιο, όπως φαίνεται, gameplay που θυμίζει αρκετά τις σειρές Dark Souls και Bloodborne και ένα anime-τύπου setup που σίγουρα θα προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό στους Otaku gamers. 
 
 
Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται η τήρηση της υπόσχεσης του παραγωγού Yosuke Tomizawa που έκανε λόγο για εξαιρετικά γραφικά κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου τρέιλερ. Επίσης, αποκάλυψε και το όνομα του πρώτου NPC που θα ονομάζεται Mia Karnstein.

[UPDATE 2: 13/4/18 - Dungeons και companions] Παρουσιάστηκε περισσότερο gameplay του Code Vein με dungeons και companions.

Το gameplay video που παρουσιάστηκε από την Bandai Namco μας αποκαλύπτει περισσότερο περιεχόμενο από το επερχόμενο JRPG. Σε αυτό βλέπουμε δύο διαφορετικά dungeons αλλά και τους companions με ονόματα Mia και Louis που λειτουργούν φυσικά ως NPCs.

[UPDATE 3: 17/5/19 - Gameplay βίντεο διάρκειας 50 λεπτών] Δημοσιεύθηκε gameplay βίντεο που δείχνει τα 50 πρώτα λεπτά του Code Vein.

Μαζί με το gameplay βίντεο ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί ένα network test για το παιχνίδι στις 30 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια του network test θα μπορείτε να παίξετε co-op στα αρχικά chapters, όπως και να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή για το network test εδώ.

Το Code Vein θα κυκλοφορήσει το 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. 

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Code Vein και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 15/06/2017 15:04
Πόρωσέ μας κι άλλο Code Vein! Επιβλητικό το σύστημα μάχης. Ελπίζω να μην αργήσει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.
#2 Divine Raiden (Level 26) 15/06/2017 22:06
Ωραίο φαίνεται...Να το δούμε στην πράξη.
#3 ashbringer (Level 25) 16/06/2017 09:01
Φοβάμαι ότι αντιγράφουν υπερβολικά το Dark Souls.Ναι το gameplay είναι φοβερό αλλά θα ήθελα να δανείζεται κάποια στοιχεία και όχι σχεδόν τα πάντα.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 26) 21/06/2017 19:37
Οι developers διαπίστωσαν τα τελευταία χρόνια, ιδίως με τα Souls games, ότι υπάρχει πρόσφορη αγορά και ένα hardcore κοινό που θέλει να παίζει τέτοιου είδους τίτλους. Κι αυτό το κοινό μόνο μικρό δεν είναι, αλλιώς δε θα βλέπαμε τέτοια παιχνίδια να προκύπτουν όλο και συχνότερα.
Notification