Ειδήσεις RPG Starfield από την Bethesda

Starfield από την Bethesda

Monday, 28 Sep 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/53/b4/2e/Starfield-1-b-47-1601662414.jpg
 

Starfield από την Bethesda

Screenshots του Starfield μπορεί να διέρρευσαν online. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/6/17] Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, η Bethesda αναπτύσσει μία sci-fi έκδοση του Fallout, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί στην E3 2017.

Η φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο υπάρχουν φήμες σε διάφορα forums για το συγκεκριμένο γεγονός και πιο συγκεκριμένα για ένα sci-fi παιχνίδι που ετοιμάζει η Bethesda με την ονομασία Starfield. Σύμφωνα με τις φήμες, το παιχνίδι θα είναι open world. Επίσης, τόσο το Starfield όσο και το Fallout 4 VR φημολογείται ότι θα είναι οι δύο μεγάλες ανακοινώσεις της Bethesda για την E3 2017. Προσωπικά πάντως ήλπιζα σε ένα νέο Elder Scrolls.

Το Starfield θα έχει 5-10 races, ταξίδια στο διάστημα και hubs. Κάποιοι από τους κόσμους του θα είναι randomly generated, καθώς η Bethesda έχει βάλει ως στόχο τους fans των sandbox games. Η φήμη για το όνομα Starfield προέρχεται από ένα όνομα που είχε κατοχυρώσει η Zenimax εδώ και αρκετά χρόνια. Τέλος, σύμφωνα με τον παραπάνω χρήστη που επικαλείται γνωστούς του στη Bethesda, υπάρχει ένα ακόμη RPG υπό ανάπτυξη βασισμένο στο Game of Thrones που θα αποτελέσει την επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της Bethesda.

[UPDATE: 11/6/18 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Τελικά η Bethesda μπορεί να μην αποκάλυψε το Starfield στην περυσινή E3, ωστόσο μας φύλαγε την έκπληξη για φέτος.

Το Starfield αποτελεί καταρχήν μία ολοκαίνουργια σειρά, την πρώτη για την Bethesda μετά από 25 χρόνια. Αναπτύσσεται από developers των σειρών The Elder Scrolls και Fallout. Πρόκειται για μια διαστημική περιπέτεια η οποία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Πέρα από το teaser trailer δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δείτε τις μέχρι τώρα συνεντεύξεις τύπου της Bethesda και συζητήστε για το Starfield σε αυτό το forum topic.

[UPDATE 2: 28/9/20 - Φήμη για screenshots] Στο site φωτογραφιών Imgur ανέβηκαν τρεις εικόνες οι οποίες εικάζεται ότι είναι από το επερχόμενο sci-fi RPG της Bethesda. To Starfield μπορεί να είναι η βασική προτεραιότητα της εταιρείας, μαζί βέβαια με το The Elder Scrolls 6, αλλά μέχρι στιγμής εκτός από ένα teaser τρέιλερ που είδαμε στην Ε3 2018, τίποτα άλλα δεν έχει γίνει γνωστό.

Starfield 2 a
Τρεις εικόνες που εμφανίστηκαν στο Imgur μπορεί να είναι από το Starfield. H πρώτη δείχνει έναν αστροναύτη να στέκεται σε έναν διαστημικό σταθμό, η δεύτερη ένα user interace και η τρίτη είναι από ένα διαστημόπλοιο το οποίο έχει υποστεί κάποιες φθορές στο εξωτερικό του.

Starfield 1 a

Οι εικόνες έχουν την ίδια ρεαλιστική space αισθητική με αυτή που περιμένουμε ενώ συγκεκριμένα η εικόνα του user interface είναι παρόμοια με τα κουμπιά που εμφανίζονται στο site του Starfield. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση για την αντιστοιχία με το RPG της Bethesda. Επίσης η φήμη για τις screenshots αναφέρει ότι είναι από το 2018 και όχι από την τωρινή κατάσταση του Starfield.

Στην εικόνα με το user interface φαίνεται ένας μετρητής οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα, όπως και μετρητής βαρύτητας, στοιχεία που ίσως συνηγορούν και σε Survival στοιχεία στο παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα για το Starfield και συζητήστε γι΄ αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Pan4LF (Level 3) 07/06/2017 22:09
Όπως και να είναι, με τα mods θα φτάσει εκεί που το θέλει ο καθένας :lol: Οπότε αναμένουμε με αγωνία την E3 που πλησιάζει... :D :D :D
#2 ashbringer (Level 25) 08/06/2017 08:35
Πολλά τα στοιχεία για το νέο game της Bethesda.Θα δούμε στην παρουσίαση Ε3 τι θα ανακοινώσουν.
#3 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 09:24
Θα περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο αυτό τίτλο .
Notification