Diablo III: Eternal Collection

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
2
Diablo III: Eternal Collection

Diablo III: Eternal Collection

Θα κυκλοφορήσει σύντομα για PS4 και Xbox One και θα περιλαμβάνει όλα τα expansions. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/6/17] Από ότι φαίνεται, οι κονσόλες θα έχουν μια νέα έκδοση του Diablo III και συγκεκριμένα μια συλλογή. Το ESRB που βαθμολογεί τα ηλικιακά group για κάθε τίτλο στην Αμερική, ανάρτησε κάτι που ονομάζεται Diablo III: Eternal Collection. Συγκεκριμένα βλέπουμε πως το Diablo 3: Eternal Collection θα είναι για άνω των 18 και θα κυκλοφορήσει για PS4 και Χbox One.

Η Blizzard δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα αλλά σύντομα θα γίνει εάν λάβουμε υπόψη μας προηγούμενα παραδείγματα όπου έχει συμβεί το ίδιο. Για να δούμε τι θα περιλαμβάνει η νέα collection αφού η τελευταία που μας προσέφερε η Blizzard ήταν η Diablo III: Ultimate Evil Edition το 2014.

[UPDATE: 22/6/18 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα την διάθεση του Diablo III: Eternal Collection που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου για PS4 και Xbox One.

Η Eternal Collection θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και τα expansions Reaper of Souls και Rise of the Necromancer. Ταυτόχρονα, θα γίνουν διαθέσιμες στις κονσόλες και οι Seasons που γνωρίσαμε στα PC όπου θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν Seasonal Hero και να κερδίσετε νέα αντικείμενα, καθώς και να έρθετε αντιμέτωποι με άλλους παίκτες.

Η Eternal Collection του Diablo III θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 26 Ιουνίου, τόσο σε retail, όσο και σε ψηφιακή μορφή. Δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος του πακέτου.

Διαβάστε το review μας για το Diablo III: Ultimate Evil Edition και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/06/2017 16:24
Μακάρι να είναι μια συλλογή που θα εντυπωσιάσει και με μια καλή τιμή.
#2 Divine Raiden (Level 26) 06/06/2017 21:02
Quoting ashbringer:
Μακάρι να είναι μια συλλογή που θα εντυπωσιάσει και με μια καλή τιμή.

Μιλάμε για Blizzard και Diablo.Θα εντυπωσιάσει σίγουρα και κυρίως στην τιμή :P
#3 Sephiroth (Level 18) 22/06/2018 14:20
Δεν ξέρω για retail, αλλά σε digital μορφή έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα χρόνο.Εγώ την πήρα σε έκπτωση πριν από 4-5 μήνες
Notification