Ειδήσεις RPG Chroma Squad

Chroma Squad

Friday, 19 May 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/13/04/fe/chroma-squad-31-1495223217.jpg
 

Chroma Squad

2D Tactical RPG εμπνευσμένο από τους Power Rangers.

Η Βραζιλιάνικη εταιρεία ανάπτυξης Behold Studios και η Bandai Namco ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του 2D Tactical RPG Chroma Squad στις κονσόλες. Κυκλοφορεί από σήμερα σε PS4 και Xbox One.

Παλιότερα είχε κυκλοφορήσει για PC και συγκεκριμένα το 2015. Παράλληλα, ετοιμαζόταν και μια έκδοση για PS Vita, η οποία ακυρώθηκε. Εμπνευσμένο από τις κλασικές Ιαπωνικές σειρές Tokosatsu, το Chroma Squad σας βάζει να ελέγξετε μια ομάδα από ηθοποιούς που κάνουν stunts και ξεκινούν την δικιά τους τηλεοπτική εταιρεία παραγωγών. Θα πρέπει να δώσετε ρόλους στους ηθοποιούς σας, να τους αγοράσετε εξοπλισμό και να τους οδηγήσετε μέσα από turn-based RPG μάχες μέσα από τα διάφορα επεισόδια που θα συμμετάσχουν.

Το Chroma Squad περιλαμβάει skill trees και ένα story με τρία διαφορετικά φινάλε. Κυκλοφορεί ήδη για το Steam και από σήμερα στο PS4 και το Xbox One έναντι 15 ευρώ.

Συζητήστε για το Chroma Squad στο παρακάτω forum topic. Αν σας αρέσουν τα games με εταιρείες παραγωγής τότε δείτε οπωσδήποτε το review του The Movies.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification