Ειδήσεις RPG Τερμάτισε το Diablo II χωρίς καμία επίθεση

Τερμάτισε το Diablo II χωρίς καμία επίθεση

Thursday, 20 Apr 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (2 σχόλια)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/94/bb/0b/diablo-II-99-1492695483.jpg
 

Τερμάτισε το Diablo II χωρίς καμία επίθεση

Χάρις στις έξυπνες στρατηγικές ενός ειρηνιστή.

Ένα νέο speedrun του Diablo II κατάφερε να ξεχωρίσει από άλλα με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο. Το παιχνίδι τερματίστηκε χωρίς να γίνει ούτε μια επίθεση στους αντιπάλους. Ολοκληρώθηκε σε μέτρια δυσκολία μέχρι και την τελευταία περιοχή του παιχνιδιού, την Act V, όπου τελικό boss ήταν ο Baal. Το speedrun ολοκληρώθηκε σε 7 ώρες και 41 λεπτά.

Ο streamer DrCliche που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με αυτό τον ειρηνιστικό τρόπο, χρησιμοποίησε εξοπλισμό που προκαλούσε ζημιά στους επιτιθέμενους ενώ ταυτόχρονα έπαιρνε φίλτρα για να αντέξει στις μάχες. Δήλωσε στο Reddit πως είναι η δεύτερη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Έθεσε κάποιους κανόνες, όπως να μην προσλάβει μισθοφόρο, να αγνοήσει πράξεις των NPC τις οποίες δεν μπορούσε να επηρεάσει και να μην εκμεταλλευτεί bugs που σχετίζονται με επιθέσεις.

Ο DrCliche εξήγησε: “Υπάρχει ένα bug που κάποιες φορές επαναστρέφει τα κουμπιά του ποντικιού σε επίθεση αν αλλάξει ο εξοπλισμός. Έτσι, είναι εύκολο να επιτεθείς σε έναν εχθρό άθελά σου, ή να χρησιμοποιήσεις κατά λάθος τηλεκίνηση σε κάτι ενώ σημαδεύεις ένα σεντούκι, μια πύλη, μια σφραγίδα ή ένα βωμό. Αν συμβεί αυτό, μην αφήσετε τον εχθρό να πεθάνει. Αν πρέπει να σκοτωθεί, ξεκινήστε νέο παιχνίδι για να ξαναγεννηθεί”.

Η ανάρτηση του streamer στο Reddit εξηγεί ποιά αντικείμενα χρειάζεστε και την στρατηγική που θα ακολουθήσετε για κάθε περιοχή και αφεντικό. Η επιλογή για την class Sorceress έγινε χάρη σε έναν εχθρό που βρίσκεται στην Act IV, τον Lord de Seis. Επειδή είναι αδύνατον να τον παρακάμψετε, δεν έχει κοντινές επιθέσεις και μπορεί να θεραπεύεται, χρειάζεστε την Chilling Armor της Sorceress για να τον νικήσετε σαν ειρηνιστής.

Διαβάστε για την επιστροφή του Necromancer στο Diablo III και συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 20/04/2017 19:30
Κάτι τέτοια προκαλούν σίγουρα μεγάλο θαυμασμό. Μπράβο του!
#2 ashbringer (Level 25) 21/04/2017 09:05
Πολύ μεγάλη προσπάθεια δεδομένης και της δυσκολίας του συγκεκριμένου τίτλου.Πολύ χαίρομαι που κάποιοι δεν ξέχασαν ποτέ το Diablo και συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί του .Επος!
Notification