GreedFall

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
GreedFall

GreedFall

Νέο τρέιλερ στην Gamescom που αναφέρεται στις σχέσεις. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/2/17] Η Focus Home Interactive και η Spiders ανακοίνωσαν το νέο τους παιχνίδι με την ονομασία GreedFall. Πρόκειται για ένα Fantasy RPG το οποίο θα διεξάγεται στην Ευρώπη του 17ου αιώνα και θα διαθέτει μπαρόκ αισθητική.

Το GreedFall θα συνδυάσει στο gameplay του μάχη, εξαπάτηση, διπλωματία και stealth. Θα συνυπάρξετε με άποικους, μισθοφόρους και κυνηγούς θησαυρών, σε ένα νησί που διακατέχεται από μαγεία και φημολογείται ότι διαθέτει πολλά πλούτη και μυστικά. Ο χαρακτήρας σας θα βρεθεί στη μέση μιας σύγκρουσης ανάμεσα στον ντόπιο πληθυσμό και τους άποικους.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Το RPG θα δώσει έμφαση στην αλληλεπίδραση μεταξύ χαρακτήρων, θα σας παρέχει ελευθερία για την επίτευξη των quests και την ολοκλήρωση των objectives (με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους), ενώ η μάχη θα περιλαμβάνει stealth, διπλωματία και εξαπάτηση. Επίσης, οι πράξεις σας θα επηρεάσουν τις σχέσεις μεταξύ των διάφορων φυλών που θα βρίσκονται στο νησί.

[UPDATE: 20/8/19 - Νέο τρέιλερ που αναφέρεται στις σχέσεις] Στο νέο τρέιλερ του GreedFall από την Gamescom 2019 δείτε πως θα χτίζονται οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων.

[UPDATE 2: 6/9/19 - Launch trailer] Η Focus Home παρουσίασε το launch trailer του GreedFall.

Το βίντεο επικεντρώνεται στην ιστορία και μας παρουσιάζει ομιλίες των πρωταγωνιστών. Δείτε το παρακάτω:

Το GreedFall θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Συζητήστε για το GreedFall σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Dovahkiin (Level 22) 10/02/2017 00:57
Ελπίζω να μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι καθώς να δούμε και gameplay trailer σύντομα. Μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον το GreedFall, η εποχή στην οποία θα διαδραματίζεται και η αισθητική που πρόκειται να έχει.
#2 ashbringer (Level 25) 11/02/2017 08:39
Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.Το γεγονός ότι στη μάχη θα υπάρχει η δυνατότητα για stealth ,διπλωματία και εξαπάτηση είναι πάρα πολύ θετικό.Επίσης ο παίκτης θα πρέπει να προσέχει πάρα πολύ έτσι ώστε να επηρεάζει πάντα με θετικό τρόπο τις σχέσεις μεταξύ των φυλών που βρίσκονται στο νησί.
Notification