Necromunda: Underhive Wars

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
2
Necromunda: Underhive Wars

Necromunda: Underhive Wars

Παρουσιάστηκαν τα τρία factions. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 18/1/17] Το γνωστό επιτραπέζιο Strategy γίνεται video game.

Η Rogue Factor, εταιρεία ανάπτυξης του Mordheim: City of the Damned με έδρα τον Καναδά, ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω στην μεταφορά του επιτραπεζίου Strategy Necromunda σε video game. Το Necromunda προέρχεται από το επιτραπέζιο Warhammer, αλλά έχει αποκτήσει ξεχωριστή ταυτότητα με το πέρασμα των χρόνων. Η Focus Home Interactive έχει αναλάβει χρέη publisher.

Το Necromunda: Underhive Wars θα είναι ένα turn-based Tactical RPG κατά το οποίο αντίπαλες συμμορίες θα μονομαχούν για τον έλεγχο του Underhive, ενός λαβυρίνθου από εγκαταλελειμμένα εργοστάσια, μεταλλικά σκουπίδια και ξεχασμένες τεχνολογίες. Τα θέματα που κυριαρχούν είναι η αναρχία, η βία, η προδοσία και ο θάνατος. Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευθούν μετά την 1η Φεβρουαρίου.

[UPDATE: 6/3/18 - Teaser τρέιλερ] Η Focus Home Interactive πλέον έκανε ξεκάθαρο ότι οι κονσόλες στις οποίες θα κυκλοφορήσει το Necromunda: Underhive Wars θα είναι τα PS4 και Xbox One, όμως δεν γνωστοποίησε κάποια περίοδο κυκλοφορίας. Ωστόσο, δημοσίευσε ένα teaser τρέιλερ στο οποίο γίνεται μια εισαγωγή στο δυστοπικό μέλλον του Warhammer 40.000 και τα σοκάκια της μεγαλούπολης Necromunda, ενώ στην συνέχεια του βίντεο διακρίνονται δύο συμμορίες οι οποίες ετοιμάζονται να πολεμήσουν η μια την άλλη.

Δείτε το βίντεο:

[UPDATE 2: 27/9/20 - Παρουσιάστηκαν τα τρία factions] Στις 28 Αυγούστου, Η Focus Home Interactive, publisher του Necromunda: Underhive Wars και η Rogue Factor, εταιρεία ανάπτυξής του, έδωσαν στη δημοσιότητα αρκετές καινούργιες πληροφορίες για το επερχόμενο RPG.

To Necromunda: Underhive Wars είναι μια video game προσαρμογή του επιτραπέζιου παιχνιδιoύ Necromunda το οποίο προέρχεται από ίδιο σύμπαν με το Warhammer 40.000. Αντί για μεγάλες επικές  μάχες το Necromunda παρουσιάζει μικρότερες μάχες με την δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα στρατιωτών και να την προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας.
 
Το τρέιλερ που ακολουθεί δείχνει πως γίνονται οι μάχες και μας παρουσιάζει τα τρία factions που θα μπορείτε να επιλέξετε:
 
 
Τα τρία factions είναι: Οι Orlocks, η πιο πλούσια συμμορία, οι οποίοι ειδικεύονται στις μάχες από απόσταση, οι Escher, μια συμμορία που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες και ειδικεύονται στην κοντινή μάχη σώμα με σώμα και οι Goliaths που είναι τέρατα κατασκευασμένα από ανθρώπους και είναι η σωματικά δυνατότερη συμμορία.
 
Η προηγούμενη προσπάθεια της Rogue Factor να δημιουργήσει ένα video game το οποίο βασιζόταν σε επιτραπέζιο είναι το Mordheim: City of the Damned το 2015. 
 
Το Necromunda: Underhive Wars κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One. 

Διαβάστε το review του Mordheim: City of the Damned και συζητήστε για το Necromunda: Underhive Wars στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/01/2017 16:27
Ότι έχει σχέση με το σύμπαν του Warhammer πιστεύω ότι αξίζει να το δεί κανείς.
#2 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 09:33
Εντυπωσιακά τα τρία factions με αρκετές δυνατότητες.