Ειδήσεις RPG Skywind: Mod που εισάγει το Morrowind στο Skyrim

Skywind: Mod που εισάγει το Morrowind στο Skyrim

Monday, 13 Jan 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1b/9b/69/skyrind-update-1-1578943276.jpg
 

Skywind: Mod που εισάγει το Morrowind στο Skyrim

Έρχεται ένα μεγάλο update. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/2/12] Το The Elder Scrolls V: Skyrim είναι γεγονός ότι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δημιουργίες των τελευταίων ετών από όποια πλευρά και αν το εξετάσουμε. Πέρα από το γεγονός ότι περισσότεροι από 15.5 εκατομμύρια παίκτες -όπως προκύπτει από τις πωλήσεις που έχει σημειώσει σε όλα τα format- έχουν βυθιστεί στον μοναδικό του κόσμο, δεκάδες προγραμματιστικές ομάδες στο παρελθόν έχουν αναπτύξει διάφορα mods για αυτό, όπως το Tropical mod ή το Middle Earth Role Playing mod.

Στη μεγάλη αυτή λίστα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη mod με την ονομασία Skywind. To τελευταίο αποτελεί ένα remake του The Elder Scrolls III: Morrowind που χρησιμοποιεί την engine του Skyrim και όπως μας ενημερώνουν οι δημιουργοί του είναι διαθέσιμο προς download, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του mod.

Για την ώρα το Skywind βρίσκετε σε alpha στάδιο, καθώς αρκετά στοιχεία του gameplay όπως τα quests δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη στην engine. Παρόλα αυτά μπορείτε να περιπλανηθείτε ελεύθερα στον κόσμο του παιχνιδιού και να αλληλεπιδράσετε σε διάφορα σημεία. Οι δημιουργοί του mod ελπίζουν πως μέσα από την κυκλοφορία της alpha έκδοσης του Skywind θα καταφέρουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρων των φίλων της σειράς The Elder Scrolls, καθώς το feedback τους είναι απαραίτητο για να δώσουν την τελική μορφή στο φιλόδοξο project τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για απολαύσετε το Skywind είναι να έχετε στην κατοχή σας το Skyrim, καθώς και την Game of the Year έκδοση του Morrowind ή το Morrowind και τα Tribunal και Bloodmoon expansions του. Εσείς σκέφτεστε να κατεβάσετε το εν λόγω mod; Πείτε μας τις απόψεις σας στο forum του GameWorld.

[UPDATE: 7/1/14] Οι developers του Skywind δημιούργησαν το πρώτο βίντεο στο οποίο μας εξηγούν κάποιες βασικές πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο mod που θα εισάγει τον κόσμο του Morrowind μέσα στο Skyrim.

[UPDATE 2: 24/8/19 - Gameplay video 11 λεπτών] Στα πλαίσια της Gamescom 2019 παρουσιάστηκε ένα εκτενές gameplay video 11 λεπτών με το Skywind.

Δείτε τι εκπληκτική δουλειά έχει γίνει από τους developers και τους γραφίστες.

[UPDATE: 13/1/20 – 70 modders ετοιμάζουν ένα μεγάλο update για το Skywind] Μία μεγάλη ομάδα από modders ετοιμάζει ένα τεράστιο update για το Skywind, το mod που εισάγει το Morrowind μέσα στο The Elder Scrolls V: Skyrim.

Στο μεγάλο εγχείρημα συμμετέχουν πάνω από 70 εθελοντές οι οποίοι έχουν προχωρήσει αρκετά στην αναδημιουργία του περιβάλλοντος και τους μηχανισμούς από το Morrowind στη μηχανή του Skyrim. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η όμορφη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής:

Το βίντεο ξεκινάει με την παρουσίαση νέων τοπίων και περιβάλλοντων χώρων και τονίζει το βάθος της σχεδίασης που έχει αποδοθεί στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, σε σημείο που κάνει το κάθε επίπεδο να δείχνει ότι έχει σχεδιαστεί από επαγγελματίες και όχι ερασιτέχνες. Πλέον δε μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε πως η απόφαση της Bethesda Softworks να δώσει το  "πράσινο φως" για την αναδημιουργία του Morrowind ήταν απολύτως σωστή.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε και εσείς, η ομάδα του Skywind αναζητά έμπειρα QA στελέχη, project managers και ικανούς level design artists. Ακόμη και μη έμπειρα άτομα είναι ευπρόσδεκτα στην ομάδα, αφού μπορούν να αναλάβουν απλές εργασίες πάνω στο audio editing και τα voice lines. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Skywind.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls V: Skyrim από το GameWorld και το review του The Elder Scrolls III: Morrowind.

Συζητήστε για το Skywind στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification