Ειδήσεις RPG Todd Howard: "Είναι δύσκολο να φανταστώ το The Elder Scrolls VI ως αποκλειστικό για το Xbox"

Todd Howard: "Είναι δύσκολο να φανταστώ το The Elder Scrolls VI ως αποκλειστικό για το Xbox"

Thursday, 29 Oct 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου   | (1 σχόλιο)
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1e/0c/75/elderscrolls-vi-kentriki-55-1603993409.jpg
 

Todd Howard: "Είναι δύσκολο να φανταστώ το The Elder Scrolls VI ως αποκλειστικό για το Xbox"

Σίγουρα όχι απίθανο.

O Todd Howard επικεφαλής της Bethesda Studios ανέφερε ότι είναι δύσκολο να φανταστεί το The Elder Scrolls 6 ως αποκλειστικό game για το Xbox.

Μιλώντας στο GI.biz, ο Todd Howard, ανέφερε: "Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το The Elder Scrolls 6 ως αποκλειστικό για το Xbox». Ο Howard δεν σχολίασε περαιτέρω αν το τελευταίο στο franchise The Elder Scrolls θα αποτελούσε πράγματι αποκλειστικό για κονσόλα, αλλά δήλωσε ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Bethesda και η Microsoft έκαναν συμφωνίες αποκλειστικότητας.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Το βλέπουμε, και πάντα εμείς, κοιτάμε τα πράγματα κατά περίπτωση. Θα το κάνουμε αυτό και ως μέρος της Microsoft. Η εταιρεία είναι αρκετά ανοιχτή και σε άλλες πλατφόρμες και όχι μόνο στο Xbox. Αυτή είναι μια εξωτερική προοπτική, αλλά αν επιστρέψετε δέκα χρόνια πίσω στη Microsoft, δεν θα περιμένατε να έχουν μια πλήρη σουίτα Office στα iPhone. Θα αποφασίσουμε όταν έρθει η ώρα το καλύτερο για το κοινό και τον κόσμο μας. Αλλά δεν μπορώ να προγραμματίσω από τώρα για το πώς θα γίνει".

Διαβάστε το review του Elder Scrolls V: Skyrim από το GameWorld.

Συζητήστε για το The Elder Scrolls VI σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/10/2020 08:17
Το καλύτερο για το κοινό είναι να μην είναι αποκλειστικό .
Notification