Ειδήσεις RPG Tenderfoot Tactics

Tenderfoot Tactics

Thursday, 08 Oct 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Παύλος.Κ   | (1 σχόλιο)
Παύλος.Κ

Παύλος.Κ  

Περιμένει να βγει το Victoria 3
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2f/6d/c6/Tenderfoot-Tactics-51-1602166912.jpg
 

Tenderfoot Tactics

Ένα νέο Τactical RPG στο οποίο η τύχη δεν παίζει ρόλο.

Η Ice Water Games, εταιρεία ανάπτυξης του Tenderfoot Tactics, χαρακτηρίζει τον νέο της τίτλο ως ένα σύγχρονο tactical RPG που βασίζεται στα παλιά.

Το Tenderfoot Tactics είναι ένα tactical RPG σε έναν σύμπαν γεμάτο από μαγικά goblin που προσπαθούν να γλιτώσουν από το τέλος του κόσμου. Για να καταφέρουν να επιβιώσουν θα χρειαστεί να πολεμήσουν, αλλά ευτυχώς έχουν στο οπλοστάσιό τους μαγικές δυνάμεις που σιγουρεύουν πως κάθε επίθεσή τους θα βρει στόχο. 

Άλλωστε ποιος δεν έχει εκνευριστεί όταν στο XCOM η επίθεσή του χωρίς κάποιο λόγο δεν έχει καταφέρει να πετύχει τον στόχο της. Το Tenderfoot Tactics λοιπόν υπόσχεται πως το RNG δεν θα παίξει κανέναν ρόλο στην επιτυχία ή την αποτυχία σας μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια οι μαγικές δυνάμεις που κάνουν αχρείαστο το RNG δεν έχουν μόνο θετικές συνέπειες για εσάς. Άλλωστε, βάζοντας φωτιά σε ένα δάσος για να σιγουρέψετε πως θα πετύχετε τον στόχο σας μπορεί στο μέλλον να σας κάνει να πάρετε εσείς φωτιά.

Οι μάχες στο παιχνίδι είναι turn-based και διεξάγονται μέσα σε κλειστό grid. Ωστόσο, στο διάστημα που δεν παλεύετε για την σωτηρία της φυλής σας μπορείτε να εξερευνήσετε ελεύθερα ένα πλούσιο open world setting.

Το Tenderfoot Tactics κυκλοφόρησε για PC.

Διαβάστε εδώ το review του XCOM: Chimera Squad και συζητήστε για το Tenderfoot Tactics στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 09/10/2020 07:50
Δείχνει ιδιαίτερα απλό στον σχεδιασμό του .Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή προσπάθεια η οποία αξίζει της προσοχής μας.
Notification