Ειδήσεις RPG Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise

Saturday, 31 Oct 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a0/22/f3/monster-hunter-rise-36-1600377049.jpg
 

Monster Hunter Rise

Ανακοινώθηκε σε Nintendo Direct.

Στα πλαίσια του νέου Nintendo Direct, η Capcom ανακοίνωσε το Monster Hunter Rise.

Το καινούργιο αυτό RPG της σειράς Monster Hunter, θα κυκλοφορήσει στο Switch στις 26 Μαρτίου 2021. Στο τρέιλερ η Capcom εμφανίζει διάφορα τέρατα, όπως τα Aknosom, Tetranadon, Great Izuchi και Magnamalo.

Οι developers της Capcom εξήγησαν ότι το όνομα Rise προκύπτει από ένα νέο ability για το wall-climbing, το οποίο θα σας βοηθάει να ανεβείτε (rise) σε νέα ύψη. Θα υπάρχει επίσης ability που θα μοιάζει με grappling hook, το οποίο θα αξιοποιείται από ένα μικρό πλάσμα, γνωστό και ως Wirebug. Επίσης, θα έχετε κι ένα νέο σκύλο ως companion, τον Palamute, τον οποίο θα μπορείτε να καβαλήσετε. Οι Palamutes θα μπορούν να τρέχουν χωρίς να καταναλώνουν stamina, αλλά θα μπορούν παράλληλα να βοηθούν τον hunter σας καθώς θα επιτίθενται σε τέρατα.

Το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει και σε Deluxe Edition, με ειδικό armor και νέα gestures. Το παιχνίδι θα έχει μία ατελείωτη τοποθεσία, σε αντίθεση με τα zones που έχουμε γνωρίσει σε προηγούμενα μέρη της σειράς. Θα χρησιμοποιεί το RE Engine της Capcom, το οποίο θα εμφανιστεί πρώτη φορά στα Switch με το προαναφερόμενο game.

 
Το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει στις 26 Μάρτιου του 2021 για το Switch.
 
Διαβάστε επίσης για το επερχόμενο Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin και συζητηστε για το Monster Hunter Rise στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 18/09/2020 08:20
Τυχεροί οι χρήστες του Switch που θα χαρούν πρώτοι το σίκουελ του εξαιρετικού αυτού τίτλου.
Notification