Ειδήσεις RPG Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monday, 23 Nov 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/24/d2/83/monster-hunter-stories-2-81-1600372776.jpg
 

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Η ιστορία θα είναι ανεξάρτητη από το πρώτο μέρος, το οποίο δεν θα έρθει στο Switch. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 17/9/2020] Η Capcom ανακοίνωσε το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, ένα νέο RPG το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch.

Το εν λόγω RPG θα βασίζεται αρκετά στην ιστορία του. Λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Monster Hunter, αποτελεί συνέχεια του Monster Hunter Stories που είχε κυκλοφορήσει στο 3DS και έχει πλήρες voice acting.

Σύμφωνα με το σενάριο, θα έχετε τον ρόλο ενός Monster Rider, ο οποίος αλληλεπιδρά με επικά τέρατα από την σειρά Monster Hunter. Μαζί με τα τέρατα αυτά θα πηγαίνετε παρέα ακόμα και για εξορμήσεις.

[UPDATE: 23/11/2020 – Η ιστορία θα είναι ανεξάρτητη από το πρώτο μέρος, το οποίο δεν θα έρθει στο Switch] Το αρχικό Monster Hunter Stories κυκλοφόρησε σε 3DS, iOS και Android, οπότε ο κόσμος αναρωτιέται αν θα έρθει κάποιο port στο switch και αν είναι απαραίτητο να το έχει παίξει πριν το επερχόμενο sequel. 

Ο παραγωγός Ryoso Tsujimoto, σε συνέντευξή του με το Gamereactor, δήλωσε ότι “δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή σχέδια για φέρουν το αρχικό game στο Switch”, όμως διαβεβαίωσε ότι όσοι φοβόντουσαν ότι δεν θα μπορoύν να ακολουθήσουν την πλοκή του sequel μπορούν να μείνουν ήσυχοι: Το Monster Hunter Stories θα έχει έναν ολοκαίνουργιο πρωταγωνιστή όπως και νέα ιστορία. Παρότι θα βρίσκεται στον ίδιο κόσμο, σχεδιαστεί έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να ξεκινήσουν απευθείας με το Monster Hunter Stories 2.
 
Το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch το καλοκαίρι του 2021.

Διαβάστε τα reviews των Monster Hunter World και Iceborne και συζητήστε γαι το Monter Hunter Stories 2 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 18/09/2020 08:21
Εξαιρετικό το τρέιλερ του Monster Hunter. Δείχνει αρκετά ενδιαφέρον.
#2 ashbringer (Level 25) 23/11/2020 16:20
Έχουμε ακόμη καιρό μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και πιστεύω ότι θα δούμε κάτι πολύ καλό.
Notification