Ειδήσεις RPG CD Projekt Red: "Προσοχή γιατί υπάρχουν scam emails για beta του Cyberpunk 2077"

CD Projekt Red: "Προσοχή γιατί υπάρχουν scam emails για beta του Cyberpunk 2077"

Friday, 31 Jul 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/37/e6/cyberpunk-2077-beta-scam-95-1596192630.jpg
 

CD Projekt Red: "Προσοχή γιατί υπάρχουν scam emails για beta του Cyberpunk 2077"

Η οποία δεν βρίσκεται στα σχέδια των Πολωνών.

Μία ομάδα από scammers στέλνει emails λέγοντας ότι έχει κωδικό beta για το Cyberpunk 2077. Αν προσέξετε ωστόσο τα emails αυτά και το link που δίνουν θα παρατηρήσετε ότι είναι scam.

Με αφορμή το συμβάν αυτό, η CD Projekt Red αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ανακοίνωση, λέγοντας ότι δεν έχει στα σχέδιά της την διεξαγωγή μιας beta (σ.σ. η οποία άλλωστε συνηθίζεται σε games που έχουν στο επίκεντρό τους το multiplayer). Προειδοποίησε λοιπόν να μην ανοίγουμε τέτοια emails που ισχυρίζονται ότι έχουν κωδικούς για την beta του Cyberpunk 2077, καθώς είναι ψεύτικα. Πρόσθεσε δε ότι όταν επικοινωνεί μαζί μας μέσω email, αυτό θα γίνεται από το site cdprojektred.com (σ.σ. παρότι και αυτό μπορεί να εμφανιστεί σε ορισμένα emails, άρα προσέξτε πάντοτε τι link ανοίγετε).

Η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης πρόσθεσε ότι emails που λένε για παράδειγμα ότι προέρχονται από "διαφημιστική εταιρεία που δουλεύει με την CD Projekt Red" δεν είναι αληθή, καθώς η επικοινωνία γίνεται από την ίδια την εταιρεία.

Διαβάστε για το σχέδιο του Cyberpunk 2077 Game Boy από fan του παιχνιδιού και τις δηλώσεις της CD Projekt Red για την διαφορετικότητα στο Cyberpunk 2077.

Δείτε τα gameplay videos του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Δείτε ακόμη την συνέντευξη του GameWorld για το Cyberpunk 2077.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification