Ειδήσεις RPG Path of Exile 2 beta

Path of Exile 2 beta

Friday, 26 Jun 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2a/a3/65/path-of-exile-2-beta-58-1593200616.jpg
 

Path of Exile 2 beta

Έρχεται το 2021.

Η εταιρεία ανάπτυξης Grinding Gear Games ανακοίνωσε ότι η beta του Path of Exile 2 δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Το πιθανότερο είναι να δούμε την beta για το επερχόμενο free-to-play Action RPG μέσα στο 2021. Η αλλαγή αυτή έγινε τόσο λόγω του κορωνοϊού, όσο και εξαιτίας του φόρτου εργασίας.

Η εταιρεία της Νέας Ζηλανδίας προσπαθεί να μείνει κοντά στα deadlines, τόσο του περιεχομένου του Path of Exile, όσο και της κυκλοφορίας του sequel. Παράλληλα, προσπαθεί να επιτύχει τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις που έχει υποσχεθεί. Το νέο expansion του Path of Exile με την ονομασία Harvest, κυκλοφόρησε από τις 19 Ιουνίου. Τον Δεκέμβριο, αρκετά πριν από τις γιορτές, αναμένεται ένα ακόμη expansion.

Διαβάστε για το Path of Exile 2 και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification