Ειδήσεις RPG Morbid: The Seven Acolytes

Morbid: The Seven Acolytes

Thursday, 18 Jun 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Τάσος Μαναριώτης  
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e7/de/c6/morbid-the-seven-acolytes-art-2-1592492920.jpg
 

Morbid: The Seven Acolytes

Ένα νέο “soulslike” RPG.

Στο Future Games Show η εταιρία ανάπτυξης Still Running έδειξε το παιχνίδι που ετοιμάζει, ένα γοτθικό Action RPG με πολύ αίμα. Το όνομα αυτού Morbid: The Seven Acolytes χωρίς να δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας.Στο δελτίο τύπου η Still Running αναφέρει “Το Morbid θα αναγκάζει τους παίχτες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αιματηρές συναντήσεις, παίρνοντας γνώση για το lore. Οι δύσκολοι αντίπαλοι ,τα mini bosses αλλά και τα μεγαλύτερα boss fights μαζί με το ενορχηστρωμένο soundtrack είναι κάποιες από τις συναντήσεις που θα έχετε μέσα στο παιχνίδι. Για να επιτύχει ο παίκτης θα πρέπει να εξοικειωθεί στο combat και τις επιλογές customization καθώς προχωράει στον κόσμο του Morbid. Οι παίκτες θα μπορούν να αναβαθμίσουν τον χαρακτήρα τους μέσω quest, runes, loot, προνομίων και άλλων αναβαθμίσεων ώστε να νικήσουν τους Seven Acolytes και να σώσουν το βασίλειο”.


Θα υπάρχουν 25 μοναδικά melee όπλα, διάφορα πιστόλια και πλήρως ενορχηστρωμένο soundtrack σε συνδυασμό με ξεχωριστά περιβάλλοντα, βαθιά ιστορία, ένα level-up system με προνόμια και επικά boss fights.


Το Morbid: The Seven Acolytes θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch. Ακόμα δεν γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.


Διαβάστε για το Action RPG Alaloth: Champion of the Four Kingdoms και συζητήστε για το Morbid: The Seven Acolytes στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification