Ειδήσεις RPG Blightbound gameplay video

Blightbound gameplay video

Monday, 15 Jun 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Τάσος Μαναριώτης  
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cf/41/99/blightbound-gameplay-video-early-access-77-1592230272.jpg
 

Blightbound gameplay video

Τρία classes στο νέο Co-Op Dungeon Crawler.

Στο PC Gaming Show είδαμε gameplay για το νέο Dungeon Crawler της Romino Games με το όνομα Blightbound το οποίο θα έρθει στο Steam Early Access αυτό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα μπορείτε να δείτε τα τρία classes που είναι διαθέσιμα (warrior, assassin και mage) με τα οποία πολεμάτε στρατούς τεράτων και μεγάλα bosses σε έναν φανταστικό κόσμο. Το Blightbound μπορεί να παιχτεί co-op είτε local είτε online με έως και τρεις παίχτες και θα χρειαστεί καλή στρατηγική και επικοινωνία μεταξύ των παικτών καθώς θα μπορούν να συνδυάζουν τις ικανότητές τους για περισσότερο damage.Η ιστορία του Blightbound εκτυλίσσεται σε ένα κατεστραμμένο κόσμο που έχει μολυνθεί μετά τον θάνατο ενός Shadow Titan, ενός θηρίου που σκοτώθηκε από κάποιους ήρωες πριν δεκαετίες οι οποίοι δεν ήξεραν το κακό που θα προκαλούσαν οι πράξεις τους. Λόγω του θανάτου του, το Blight έχει εξαπλωθεί στον κόσμο απειλώντας τα πάντα στο πέρασμά του και δημιουργώντας φρικτά τέρατα. Πέρα από την μάχη στο παιχνίδι θα υπάρχουν puzzles, loot και θα μπορείτε να συλλέξετε νέους ήρωες καθώς νικάτε εχθρούς σε τρεις ξεχωριστές περιοχές και σε διάφορα dungeons.

Το Blightbound θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2020 για PC.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Blightbound και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification