Ειδήσεις RPG Baldur's Gate 3 Community updates

Baldur's Gate 3 Community updates

Saturday, 13 Jun 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a4/0e/1c/baldurs-gate-community-update-54-1592067537.jpg
 

Baldur's Gate 3 Community updates

Το motion capturing συνεχίζεται.

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/20] Στο πρώτο Community update, ο Swen Vincke, ιδρυτής της Larian Studios και director του Baldur's Gate 3, μας ενημερώνει για το έργο της εταιρείας του, η οποία βρίσκεται σε διαρκεί συνομιλία με την Wizards of Coast.

 

[UPDATE: 13/6/20 - Ενημέρωηση μετά την καραντίνα] Η Larian Studios ανέβασε νέο Community update στο οποίο μας δείχνει ορισμένα πλάνα από το gameplay και από τα γραφεία της. Η πρόοδος συνεχίζεται κανονικά μετά από την καραντίνα, όπως και το motion capturing, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η early access του Baldur's Gate 3 θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Δείτε τα gameplay videos του Baldur's Gate 3.

Διαβάστε περισσότερα για το Baldur’s Gate 3 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification