Ειδήσεις RPG Blightbound

Blightbound

Tuesday, 19 May 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/cb/ed/blightbound2-76-1589916108.jpg
 

Blightbound

Νέο Co-op Dungeon Crawler από τους developers του Awesomenauts.

Η Ronimo Games, εταιρεία ανάπτυξης των Awesomenauts και Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon, αποκάλυψε μέσω ενός τρέιλερ την νέα της δημιουργία με τίτλο Blightbound.

Το επερχόμενο Co-Op Dungeon Crawler θα παρέχει την δυνατότητα για local και online gameplay και θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία classes: Warrior, Assassin και Mage. Κάθε class θα έχει ιδιαίτερες δυνάμεις, διαδραματίζοντας έτσι συγκεκριμένο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, είτε στην επίλυση γρίφων, είτε στην εξολόθρευση εχθρών.Το story του Blightbound εκτυλίσσεται σε ένα φανταστικό κόσμο, όπου η εξόντωση ενός μυθικού τέρατος, του Shadow Titan από μια ομάδα μαχητών, είχε ως αποτέλεσμα τη διαρροή μυστηριώδους ομίχλης, ικανής να μετατρέψει οτιδήποτε την διαπεράσει, σε δύναμη του κακού.

Το gameplay βασίζεται σε side scrolling μηχανισμούς, καθώς θα πρέπει να πολεμήσετε αρμάδες τεράτων, να εξερευνήσετε dungeons σε τρεις διαφορετικές περιοχές και να κάνετε looting και crafting καλύτερων αντικειμένων, ενώ θα μπορείτε να προσθέσετε πάνω από 20 unique χαρακτήρες στο roster των επιλέξιμων χαρακτήρων σας.

Το Blightbound θα κυκλοφορήσει για PC, μέσω Steam Early Access το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε το review του Awesomenauts και συζητήστε για το Blightbound στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification