Ειδήσεις RPG Baldur's Gate 3: Περίοδος κυκλοφορίας

Baldur's Gate 3: Περίοδος κυκλοφορίας

Wednesday, 22 Apr 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/22/e8/09/baldurgate3-kentriki-2-1587557030.jpg
 

Baldur's Gate 3: Περίοδος κυκλοφορίας

Η Larian Studios ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση λόγω του κορωνοϊού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Larian Studios, Swen Vincke, έδωσε συνέντευξη στους New York Times λέγοντας ότι το πολυαναμενόμενο RPG, Baldur’s Gate 3, θα κυκλοφορήσει σε early access το 2020 αλλά με σίγουρη καθυστέρηση. Δείτε το σχετικό tweet.

Η πανδημία του ιού φαίνεται να έχει επηρεάσει και την Larion Studios καθώς οι εργαζόμενοί της δουλεύουν από το σπίτι. Ο Swen Vincke δήλωσε: "Την πρώτη εβδομάδα όλα πήγαιναν καλά. Δίναμε τις κατάλληλες οδηγίες στους εργαζομένους για να δουλέψουν σωστά από το σπίτι. Έπειτα αυτό που μας πίεσε περισσότερο ήταν η επικοινωνία μεταξύ μας. Ξοδέψαμε τις περισσότερες μέρες προσπαθώντας να λύνουμε προβλήματα και να οργανώνουμε κάποια πράγματα δίνοντας σωστές οδηγίες. Σίγουρα θα μας δυσκολέψει η υλοποίηση του motion capture καθώς και κάποιες ηχογραφήσεις από τους voice actors. Δεν υπάρχει λύση για αυτό. Σίγουρα θα υπάρξει καθυστέρηση, αλλά η διαδικασία ανάπτυξης του παιχνιδιού θα συνεχιστεί κανονικά".

To Baldur's Gate 3 θα κυκλοφορήσει με καθυστέρηση το 2020 για PC και Google Stadia χωρίς κάποια ακριβή ημερομηνία, ενώ αναμένουμε να μάθουμε αν θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες.

Διαβάστε περισσότερα για το Baldur's Gate 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification